Drula Catalin - Ministrul Transporturilor DIN NOU

Atat de frustrant ca oameni precum Drula Catalin ajung sa fie inlaturati. Efectiv dureros ca traim intr-o tara in care a face ceva e mai putin important decat a da din gura si a da pomeni. Si mai greu e faptul ca nu ne pasa suficient sau ca nu suntem suficient de multi care sa apreciem si sa recunoastem oamenii de valoare care au vrut sa faca ceva. Imi vine sa tip in fata nedreptatii - nu pot sa incep sa imi imaginez cum va simtiti voi dupa tot efortul, munca si sacrificiile facute, pentru ca totul sa fie spulberat intr-o secunda. Ce blestem durabil e saracia si lipsa educatiei!

Cred ca a fost singurul ministru de pe urma caruia se vede ceva in urma. Santiere deschise pentru autostrazi si cai ferate. Si cred ca a fost singurul ministru care chiar s-a implicat. Numai niste idioti cred ca autostrazile apar peste noapte !!! Uitati va la santierele unde se lucreaza si mai ales ce au de facut.

Felicitări, domnule ministru Drulă, pentru felul în care ați condus Ministerul Transporturilor. Ați creat un precedent greu de egalat și un etalon de eficiență la care vor fi obligați să se raporteze viitorii succesori ai dumneavoastră.

Speranța noastră, a tuturor, este că, in scurt timp, veti reveni la Ministerul Transporturilor si veti duce la bun sfârșit toate lucrările aflate acum în derulare.

Andrei Radulescu    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Andrei Radulescu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.