DREPTATE PENTRU RAISA NICOLETA!!!

Catre Guvernul Romaniei, Politia Romana si Judecatoriei Bucuresti!

 

Noi parintii, noi oamenii si noi cetatenii, cerem schimbarea legii in astfel de cazuri - pt ca Romania este tara cu cele mai multe accidente mortale si pt a responsabiliza soferii atunci cand sunt la volan, pt a diminua teribilismul! Cerem: INCHISOAREA, EXCLUDEREA din cadrul Politiei Romane (fara drept de reangajare in sistem), suspendarea carnetului de soferi PE VIATA, a politistului criminal - Constantin Popescu, care in data de 13.01.2022 a spulberat si omorat pe trecerea de pietoni, o fetita de 11 ani - Raisa Nicoleta Barbu! 

 

Revolta noastra s-a amplificat vazand viteza ilegala cu care circula, franarea inexistenta, actiunile si atitudinea politistului ulterioare accidentului ( verificarea in sictir cu piciorul a semnelor vitale ale fetitei, fuga de la locul accidentului), cat si din zilele urmatoare (incercarea de victimizare, lovirea reporterilor, minciunile etc.)

 

NU!!!!

Asa ceva NU IERTAM!

Asa ceva NU UITAM!

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Ariadna Savu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...