Dreptate pentru pisicile comunitare din Bucuresti, Str Vidin

Am creat aceasta petiție in urma ecoului și a declarațiilor comunitații din zona Sectorului 2, Bucuresti, Str. Vidin și imprejurimi, in legătură cu disparitia mai multor pisici comunitare.

Petiția are ca scop pedepsirea infractiunilor de maltratare și ucidere animale fără drept, vine ca urmare a declaratiilor martorilor oculari din zona, care se ocupa de obicei cu hranirea și sterilizarea pisicilor comunitare.

Martorii au relatat ca personalul responsabil de curățenia de la blocul Nr. 51, Str Vidin a participat împreună cu administratorul blocului la uciderea pisicilor prin otravire, in prealabil a fost văzut alungand in mod violent pisicile, aruncand după ele cu diferite obiecte, prin care sa raneasca fatal aceste animale.

In urma postării subiectului pe platform Tik-Tok am fost contactati de locatari care confirma ca persoanele vinovate sunt cele mentionate mai sus.

Am fost deasemenea contactati de un locatar care a incercat sa salveze o pisica otravita, diagnostic confirmat de medicul veterinar unde aceasta a fost dusa, dar fără succes, animalul a decedat.

Poliția a fost sesizata de asociația noastră,  politiştii locali au constatat acoperirea aerisirilor blocului cu spună poliuretana(lucru ilegal deasemenea blocand aerisirea totala a subsolului).

In timpul interventiei politiei locale locatarii care erau in proximitate au confirmat deasemenea ca au fost ucise prin otravire peste 15 pisici comunitare și ca doresc și ei sa se facă dreptate in acest caz.

Aceste declaratii din partea locatarilor pot fi verificate deasemenea pe camerele de supraveghere purtate de polițistii prezenta.

De altfel sunt mai multe persoane care vor sa faca plângere, dar in același timp își doresc sa știe ca sunt în siguranță in urma plangerilor făcute, un motiv in plus pentru asociația noastră și a tuturor celor care doresc sa se implice de a da un exemplu societatii civile, un exemplu de a nu renunța când știu ca se întâmplă infractiuni in jurul lor.

Scopul aceastei petiții este ca politia animalelor si politia romana sa se implice in aceasta investigatie, in vederea solutionarii ei și pedepsirea infractiunii de ucidere animal fără drept, conform legilor 205/2004 și 138/2022.

Asociația Miw Miw va colabora cu tot ceea ce se impune și va încerca să ajute la soluționarea problemei adunand declaratiile și probele locatarilor.

 

 


ASOCIAȚIA MIW MIW    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez ASOCIAȚIA MIW MIW să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...