Dreptate pentru Diesel

  • Screenshot_20230902-075048-462.pngÎn atenția domnului comisar șef Stoicănescu Dan Constantin, șeful Inspectoratului de Poliție Arad
  • Domnule comandant, este de notorietate deja faptul că Biroul pentru Protecția  Animalelor Arad este un birou înființat parcă pentru a proteja/menaja  ,, animalele" care înfometează/omoară câini, un birou care de la înființarea lui instrumentează în așa fel dosarele, încât nu are niciun caz rezolvat cu condamnare a persoanelor care înfăptuiesc aceste fapte abominabile.
  •   De la renumita Decuseară Gabriela, o adevărată Legendă Locală, despre care se spune că este mult deasupra legii, infometand sute de câini (inclusiv pe un  teren deținut de către un lucrător al M.A.I.) până la cazul bichonului legat de bolovan și aruncat în râul Mureș,  toate cazurile se rezolvă cu ...amenzi și atât.
  • Iar acum avem Cazul Diesel, un cățel omorât în bătaie, un cățel pe care făptuitorul a urinat in timp ce câinele își dădea ultima suflare, totuși făptuitorul este cercetat în stare de libertate.
  •  Aș dori să vă precizez că amenzi pot da și cei de la Poliția Locală sau controlorii Companiei de Transport Public, îmi cer scuze că de la voi, Ministerul de Interne, avem pretenții mai mari.
  • Semnatarii acestei petiții cerem să deschideți o anchetă internă pentru a verifica (in)activitatea acestui birou, respectiv mutarea acestor subalterni in alte servicii, să numiți persoane noi în biroul pentru protecția animalelor, persoane cu empatie, persoane care să și facă ceva pentru a apăra drepturile animalelor.

Nistor Árpád    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Nistor Árpád va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...