DREPTATE PENTRU BRUNO!

Catre I.P.J. Dambovita – In atentia Biroului pentru Protecția Animalelor!
Semnatarii acestei petitii va solicita pedepsirea indivizilor care au ucis cu o brutalitate iesita din comun un caine pe nume Bruno, in comuna Șotânga, caz cunoscut de I.P.J. Dambovita, in mass-media si pentru care s-a intocmit dosar penal.
Decesul cainelui la cateva zile dupa atacul violent cu bâte si boltari asupra lui arata ca este vorba de o fapta penala agravanta, care se schimba "de la lovirea sau schingiuirea animalelor" la "uciderea animalelor fara drept", cu incadrare intre 2-7 ani de inchisoare. Pentru astfel de cruzimi, de o ferocitate inimaginabila intr-o scocietate civilizata, pedepsele trebuie sa fie pe masura faptelor. Romania este o tara UE si trebuie sa se ralieze la gradul de civilizatie a tarilor partenere.
Desi preluat de asociatia Kola Kariola de urgenta, internat la o clinica in Bucuresti unde medicii s-au luptat pentru a-l tine in viata, ranile provocate de lovirea repetata cu bate si boltari in zona capului au fost in final incompatibile cu viata.

Consideram ca persoanele care manifesta o astfel de violenta asupra animalelor sunt un pericol pentru societate, putand oricand manifesta violenta asupra oamenilor.


WhatsApp_Image_2022-11-28_at_10.06_.43_.jpeg


Asociatia Kola Kariola    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Asociatia Kola Kariola să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...