DREAPTA JUDECATA - RESPECTAREA PREZUMTIEI DE NEVINOVATIE

Din momentul exploziei in media a MEGA SCANDALULUI Brata Daniel-Radu Valentin de o parte si Adrian Popa de cealalta parte, nu mi-a fost dat sa vad decat declaratii ale partii vatamate si am vazut cum toata lumea si-a luat mana dupa cei doi sportivi de performanta ca si cum nimeni nu ii cunostea! Am vazut in toate ziarele cum cei doi erau atacati,terfeliti si AM VAZUT CUM NIMENI NU A RESPECTAT CEEA CE ESTE GARANTAT DE CONSTITUTIA ROMANIEI: PREZUMTIA DE NEVINOVATIE!!! Daca esti pentru un proces echitabil si daca esti impotriva acestei "executari publice" de care au parte Brata Daniel si Radu Valentin, SEMNEAZA ACEASTA PETITIE!!! Credem in JUSTITIA ROMANA SI DREPTATEA EI!!!


Revista Virtuala ORA DE JUDO    Contactați autorul petiției


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook