DORIM LOCURI DE PARCARE IN MUNICIPIUL PLOIESTI !

Dorim locuri de parcare in muncipiul Ploiesti.
Platim impozit pentru masini anual, dorim o solutionare civilizata si europeana a locurilor de parcare.
Ne-am saturat sa ne gasim masinile vandalizate, plangerile la politie nu au solutionat problemele de acest gen, ramand majoritatea posesorilor auto cu pagube materiale deloc de neglijat.
In unele zone din Ploiesti strazile sunt foarte inguste si ne gasim masinile frecvent busite, exemplu ar fi strada Veniamin Costache care ar trebui largita ( luat din trotuar circa 50 cm ).
In spatele blocurilor avem centrala termica care ocupa cu o gradinita de jur imprejur un spatiu extrem de mare, suprafata care ar putea fi utilizat pentru a se creea locuri de parcare.
De asemenea dorim campanii de conștientizare si responsabilizare a oamenilor, in privinta locurilor de parcare, cum ca domeniul public nu este un bun al cuiva si locul de parcare nu se cuvine nimanui decat daca este inregistrat si achitat la primarie, este o problema reala si extrem de actuala a zilelor noastre.

Dorim locuri cu plata, parcări in cartiere, patrula politie locale si pe strazile laturalnice, nu doar pe artele principale, dorim o legislație consecventa si europeana indreptata catre cetatean, caci noi cetatenii municipului Ploiesti ne achitam taxele si impozitele pentru bunurile mobile, imboile pe care le detinem, dorim respect si servicii de calitate.

În parcările de reședință se vor atribui locuri de parcare numai persoanelor fizice sau persoanelor juridice care fac dovada că au domiciliul/reședința/sediul social/punctul de lucru pe Municipiului Ploiesti,

Īn parcările de reședință se vor atribui locuri de parcare numai persoanelor fizice sau persoanelor juridice care fac dovada că au domiciliul/reședința/sediul social/punctul de lucru în imobilul declarat în cerere;
Rezidenților care îndeplinesc cumulativ punctele a și b, se vor acorda locuri de parcare pentru:
- autovehicule aflate în proprietate personală;
- autovehicule utilizate în baza unui contract de leasing;
- autovehicule utilizate în baza unui contract de comodat/închiriere;
- autovehicule date spre folosință fără comodat, în baza unor adeverințe (în cazul autovehiculelor folosite în interes de serviciu


Iurkovski Carolina    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Iurkovski Carolina să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook