VREM construirea autostrăzii PITEȘTI - SIBIU, ACUM !!!

Doriți ca A1 Pitești - Sibiu să devină o prioritate? Doriți adoptarea unei legi din care să rezulte necesitatea acestei priorități? Vreți transpunerea acestei priorități într-o lege în care ar trebui să fie trecute niște termene limită până la care trebuie finalizat acest tronson din A1? Acestea sunt cerințele Asociației Civice #activAG Pitești, iar dacă și tu ești de acord cu ele, semnează petiția și apoi distribuie pe grupurile de socializare din care faci parte. Mulțumim!

ef93b1f1-b4c7-4061-be0b-b08bc2ad49cb1.jpg

Traseul pentru Autostrada Piteşti-Sibiu (Piteşti-Băiculeşti-Curtea de Argeş-Ţigveni-Văleni-Racoviţă-Tălmaciu-Sibiu) este avizat în acest moment, iar aceasta urmează să aibă în jur de 123 km iar costurile totale ale lucrării sunt evaluate la aproximativ 1,6 miliarde de euro.

Autostrada Sibiu - Piteşti, prioritate 0 în Masterplanul pentru transporturi, ar trebui să fie gata teoretic în 4 ani şi va avea o garanţie de 10 ani.

Secţiunea 1, Sibiu-Boiţa, de la km 0 la km 15+000, asigura legatura intre DN 7 (Defileul Vaii Oltului) prin continuarea autostrazii existente;

Secţiunea 2, Boiţa-Racoviţă de la km 15+000 la km 43+000, leagă localitatea Boiţa cu localitatea Racoviţă;

Secţiunea 3, Racoviţă-Văleni de la km 43+000 la km 72+000, asigura continuitatea   autostrazii prin Valea Baiasului făcând conexiunea dintre Defileul Oltului şi Defileul Văii Topologului;

Secţiunea 4, Văleni-Curtea de Argeş, de la km 72+000 la km 90+000 traversează Valea Topologului, face conexiunea cu localitatea Curtea de Argeş;

Secţiunea 5, Curtea de Argeş – Piteşti, de la km 90+000 to km 123+037, leagă localitatea Curtea de Argeş cu oraşul Piteşti şi autostrada existentă prin valea Argeşului;

Secţiunea 6, aceasta secţiune constă în reabilitarea a 14 km de Drum Naţional, respectiv DN 73C fiind drum de legătura între Nodul Rutier Tigveni şi Râmnicu Vâlcea, precum şi construcţia a 2,5 km de drum nou.

PUTEREA STĂ ÎN NUMĂR!

autostrada1.jpg


Traian Paparete, Asociația Civică #activAG Pitești    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Traian Paparete, Asociația Civică #activAG Pitești să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...