DN 6 km 422+800 m, in dreptul localitatii Teregova

• De cel putin 1 luna de zile, sunt lucrari de reabilitare a podului peste raul Timis; se circula pe o singura banda, existand permanent cozi de masini in special in directia Caransebes, pana la 30 km pe un sens; echipaj de politie (2 politisti) dirijeaza inafara programului de lucru al drumarilor (8.00-16.00!!!) evident gara a reusi fluidixarea. La cautarea data pentru licitatia lucrarilor de reamenajare, apare procedura anulata in noiembrie 2020!!

Propunem autoritatilor competente  verificarea modului in care se respecta ritmul si calendarul lucrarilor, cat si SOLUTIILE din caietul de sarcini, privind fluidizarea traficului, 24 din 24/7 zile

Este lipsa evidenta de respect fata de participantii in trafic (zeci de mii in data de 27 august 2021) platitorii de taxe de drum!!

Burta Olivia si Asociatia CCSISEO    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Burta Olivia si Asociatia CCSISEO să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.