Din suflet pentru copii

Un grup de mame din Iași dorește să multiplice o idee: să ofere cărucioare, pătuțuri sau jucării unor familii tinere care au nevoie de ele, dar nu le pot cumpăra. Obiectele sunt preluate de la alte familii care nu mai au nevoie de acestea. Au mai făcut acest gest, însă sunt tentate să renunțe pentru că nu au timp și resurse pentru a continua. Aprecierea exprimată prin semnătura și opinia dumneavoastră vor încuraja inițiatoarele acestui demers și le vor ajuta să își continue gestul civic și vor descoperi cu siguranță și alte familii dispuse să devină voluntare.

Dacă aveți sugestii, acestea sunt binevenite.

În baza răspunsurilor dumneavoastră voi ajuta la punerea în practică a unei inițiative civice la nivelul unor cartiere din Iași.

Doamnele care mi-au prezentat această idee au dorit să rămână anonime și voi respecta acest lucru.

Deputat Nicușor Păduraru


Nicusor Paduraru    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook