Dezvoltarea urbanistica sustenabila si civilizata Edgar Quinet

In atentia primariei Cluj-Napoca

In urma informatiilor obtinute de locatarii zonei Edgar Quinet cu privire la cererea de adaugare a 4 etaje suplimentare la constructia imobilului cu functiuni de comert 2S+P+E pe Strada Edgar Quinet 1-3  aprobat prin HCL 65/2019, semnatarii acestei petitii, solicita primariei sa nu aprobe modificarile si sa mentina planul initial aprobat.

In sprijinul acestei solicitari, semnatarii acestei petitii aduc urmatoarele argumente:

1. Zona Edgar Quinet a fost mereu deficitara din punct de vedere a infrastructurii urbanistice. Se confrunta cu o lipsa acuta a locurilor de parcare, a spatiilor de joaca , a trotuarelor , iluminatului public etc. Adaugarea unei cladiri cu un regim de inaltime mare va acutiza si mai mult aglomeratia din zona , parcarea haotica atat pe domeniul public cat si ocuparea abuziva a locurilor de parcare detinute in proprietate privata. Chiar si in acest moment, statia de autobuz de pe sensul inspre oras este constant blocata de masini parcate.

2. Constructia unei cladiri de acest gabarit va duce la umbrirea in permanenta a imobilului de pe Edgar Quinet nr 10

3. Aceasta modificare va aduce un impact negativ semnificativ asupra calitatii vietii private a locatarilor caselor din imediata vecinatate a acestui imobil.

Mihai Bolboaca , Vladimir Bocan-Popa    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Mihai Bolboaca , Vladimir Bocan-Popa să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.