Desființarea parcărilor preferențiale pentru instituțiile statului din centrul istoric al Brasovului

• Jumătate dintre locurile de parcare din centrul istoric al Brașovului sunt rezervate abuziv pentru angajații diverselor instituții din zona:primărie, diicot, prefectura, etc. Și nu doar pe timpul programului lor de lucru, ci non stop. Cerem redarea lor turiștilor, celorlalți brașoveni, oamenilor care vin cu treburi chiar la aceste instituții. Și terminați cu povestea cu transportul în comun, cu bicicletele sau trotinetele. Experienta ultimelor luni ne arata ca transportul individual este cel mai sigur pentru sănătatea noastră. În Brașov, din octombrie pana în aprilie este iarna. Sa vedem cine își duce copiii la grădiniță iarna cu bicicleta sau trotineta.

Nedelcu Corina    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Nedelcu Corina să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.