Desființarea parcărilor preferențiale pentru instituțiile statului din centrul istoric al Brasovului

  • Jumătate dintre locurile de parcare din centrul istoric al Brașovului sunt rezervate abuziv pentru angajații diverselor instituții din zona:primărie, diicot, prefectura, etc. Și nu doar pe timpul programului lor de lucru, ci non stop. Cerem redarea lor turiștilor, celorlalți brașoveni, oamenilor care vin cu treburi chiar la aceste instituții. Și terminați cu povestea cu transportul în comun, cu bicicletele sau trotinetele. Experienta ultimelor luni ne arata ca transportul individual este cel mai sigur pentru sănătatea noastră. În Brașov, din octombrie pana în aprilie este iarna. Sa vedem cine își duce copiii la grădiniță iarna cu bicicleta sau trotineta. 

Nedelcu Corina    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Nedelcu Corina să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...