Desființarea Grădinii Zoologice din Parcul Nicolae Romanescu, Craiova

Oameni buni, haideți să cerem desființarea acestei închisori pe viață a animalelor sălbatice și să schimbăm destinația acestui spațiu cu ceva mai bun și mai folositor.

Locul animalelor sălbatice este în natură sau în rezervații naturale, unde pot alerga, vâna, se pot reproduce, nu închise pe viață într-un spațiu foarte mic, private de un trai natural, pentru a fi privite de trecători!!!

Gradina Zoologică din Craiova, emană o mare tristețe! (Ursul merge înnebunit în cerc, lupii se bat pe hrană, cerbul carpatin rage și își rupe coarnele încercând ca ajungă la femelă, sunt doar câteva exemple!...priviți expresia acestor animale!)

Uitați-vă la aceste suflete care suferă, fără rost, de ani de zile, chiar în mijlocul unui parc superb dealtfel!

Tot acest spațiu ar putea fi reamenajat pentru animale domestice mici, loc în care oamenii sa aibă acces, copiii să poată fi în apropierea lor și interacționa cu ele, sunt convins ca sunt persoane care ar veni cu soluții, de asemenea putem lua exemple din alte țări, unde copiii se joaca cu iepurași, ieduți, pisici, păsări, le hrănesc, învață să se comporte cu ele,... călăresc poney etc.

Mulțumesc pentru susținere! 🙏

Prin semnătura mea, autorizez Codrut Bartos să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.