Desființarea Grădinii Zoologice din Parcul Nicolae Romanescu, Craiova

Oameni buni, haideți să cerem desființarea acestei închisori pe viață a animalelor sălbatice și să schimbăm destinația acestui spațiu cu ceva mai bun și mai folositor. 

Locul animalelor sălbatice este în natură sau în rezervații naturale, unde pot alerga, vâna, se pot reproduce, nu închise pe viață într-un spațiu foarte mic, private de un trai natural, pentru a fi privite de trecători!!! 

Gradina Zoologică din Craiova, emană o mare tristețe! (Ursul merge înnebunit în cerc, lupii se bat pe hrană, cerbul carpatin rage și își rupe coarnele încercând ca ajungă la femelă, sunt doar câteva exemple!...priviți expresia acestor animale!)

Uitați-vă la aceste suflete care suferă, fără rost, de ani de zile, chiar în mijlocul unui parc superb dealtfel!

Tot acest spațiu ar putea fi reamenajat pentru animale domestice mici, loc în care oamenii sa aibă acces, copiii să poată fi în apropierea lor și interacționa cu ele, sunt convins ca sunt persoane care ar veni cu soluții, de asemenea putem lua exemple din alte țări, unde copiii se joaca cu iepurași, ieduți, pisici, păsări, le hrănesc, învață să se comporte cu ele,... călăresc poney etc.

Mulțumesc pentru susținere! 🙏

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Codrut Bartos să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...