Deputatul Aurel Bălășoiu trebuie să plece imediat din Parlamentul României!

     Fiecare om face ce vrea în intimitate, inclusiv oamenii politici, însă dosare penale pentru infracțiunea de viol și acte sexuale cu minori sunt ceva ce greu îți imaginezi legat de un parlamentar.

Este o infracțiune oribilă. A fi parlamentar presupune în primul rând să reprezinți un model pentru cetățeni. Nu este cazul deputatului Bălășoiu.

Nu poți fi implicat într-un dosar de viol ca membru al Parlamentului. O astfel de acuzație nu poate să planeze asupra unui demnitar public. La asemenea acuzație, aștepți decizia procurorilor din afara Parlamentului, nu de pe băncile Camerei Deputaților. 

     În calitate de președinte al Senatului României, cer demisia imediată din Parlamentul României a deputatului Aurel Bălășoiu!


Alina Gorghiu - Presedintele Senatului Romaniei    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Alina Gorghiu - Presedintele Senatului Romaniei să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...