Demiterea Sefului Politiei PERMISE AUTO


Te chemam sa sustii si tu
demiterea sefului Politiei Permise Auto, Zacornea Vasile,
pentru urmatoarele motive principale:
 


A FOST PRINS BEAT LA VOLAN
Consideram ca un sef de Politie Permise care a fost prins beat la volan (11.10.2020) si i s-a suspendat permisul dupa mai multe tentative de fentare a politistilor de la Politia Rutiera nu mai poate ramane in functie, autoritatea sa morala fiind grav deteriorata in fata candidatilor la examenul auto dar si a cetatenilor judetului Iasi. Cu alte cuvinte, astazi ne aflam in situatia penibila ca seful Politiei Permise sa decida in continuare cui acorda si cui nu acorda permisul de conducere... cand el insusi a incalcat in mod rusinos Codul Rutier si motto-ul Politiei Romane: LEX ET HONOUR (Lege si Onoare). 


A FURAT DIN BANII PUBLICI
Consideram ca un sef de Politie nu mai poate ramane in functie dupa ce a fost prins de catre Politia Rutiera (11.10.2020) folosind masina de serviciu pentru a merge duminica la crasma, pentru a se deplasa in interes personal. Mai mult, a folosit masina de serviciu pentru a-si transporta tovarasul de pahar (afla in stare de ebrietate) in afara orelor de serviciu, dupa ce au petrecut duminica band impreuna la terasa. Apreciem ca un astfel de om care fura de la cetateni, prin folosirea masinii institutiei Politiei, nu mai are probitatea morala a un om integru, asa cum ar trebui sa fie un sef de Politie.


ESTE CERCETAT IN MAI MULTE DOSARE PENALE
Consideram ca un sef de Politie Permise care organizeaza un grup infractional pentru organizarea de examene auto frauduloase (dosar penal 100/p/2020), pentru acoperirea faptelor penale ale propriilor fapte precum si ale politistilor din subordine, pentru emiterea de documente false, pentru mintirea procurorilor (dosar penal 1865/p/2018) nu mai are probitatea morala sa pretinda conducerea institutiei Politiei Romane a caruit motto este chiar LEX ET HONOUR (Lege si Onoare).


***

CE URMEAZA DUPA COMPLETAREA PETITIEI
1. Vom prezenta aceasta petitie persoanelor care sunt responsabile de pastrarea in functie a sefului Politiei Permise Auto: Ministrul de Interne si Prefectul de Iasi. 
2. Vom depune plangere penala pentru infractiunea de abuz in serviciu sub forma de "foloase necuvenite" (folosirea masinii de serviciu in interes personal etc) pe numele lui Zacornea dar si a persoanelor din conducerea DRPCIV si Prefectura Iasi pentru ascunderea faptelor penale ale sefului Politiei Permise Auto. 
3. Vom continua lupta impotriva politistilor examinatori infractori precum Grecu Stefan (adjunctul sefului Politiei Permise Auto), Ciobanu Ciprian, Suhan Silviu si Manole Ioan (fostul adjunct), cercetati in dosarul penal 100/p/2020. De asemenea, vom depune plangere penala chiar impotriva sefului DPRCIV, politistul Florin Catana, care apreciem ca a musamalizat mai multe fapte penale ale politistilor examinatori, prin incalcarea legii. 


EXAMEN AUTO FARA CURCANI
Pe pagina de Facebook EXAMEN AUTO FARA CURCANI am inceput o lupta civica impotriva politistilor care incalca legea la examenele auto. Si avem doua obiective, dincolo de deferirea politistilor infractori justitiei: 

1. Fiecare candidat la examenul auto sa isi inregistreze examenul.
2. Luptam pentru ca examenul auto sa nu mai fie cu politisti, ci cu civili autorizati. 

Vino si tu alaturi de noi!
Gabriel Turicianu, (Facebook: EXAMEN AUTO FARA CURCANI)    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Gabriel Turicianu, (Facebook: EXAMEN AUTO FARA CURCANI) să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook