Demiteţi-l pe Vlad Voiculescu!

Dezinteresul faţă de pacienţi, lipsa de competenţe, lipsa de cunoaştere a normelor dispuse de Ministerul Sănătăţii şi răul făcut prin decizii aberante sunt definitorii pentru aceste luni de mandat ale ministrului Vlad Voiculescu.

Apogeul a fost atins prin modul absolut incalificabil în care s-a acţionat în cazul transformării Spitalului Foişor din Bucureşti în spital COVID.

Imaginile evacuării pacienţilor în miez de noapte vor rămâne mult timp întipărite în mintea oamenilor ca exemplu al răului de care Vlad Voiculescu este capabil.

La acest moment, nu există altă soluţie decât demisia sau demiterea de urgenţă a ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu!

Demisia_Ministrului_Mortii.png


Deputat Laura Vicol    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Deputat Laura Vicol să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )