DEMISIA LUI SORIN LAVRIC

Sorin Lavric nu este de acord ca oamenii de alta etnie, sex, religie, orientare sexuala sa aiba dreptul la libertate. Crede ca siguranta copiilor este in pericol in preajma homosexualiilor. Este de parere ca in capul femeilor nu se poate gasi filosofie, desteptaciune, profunzime, luciditate. Este de parere ca este un dezgust ca femeia sa stea pe patul ginecologic. Tot el considera ca ati face igiena intima, a proba haine ca si femeie  in oglinda este un dezgust. Acest om este un om rasist, homofob, anti feminist, anti schimbare, cu minte incuiata si cu discriminarea in suflet. Cer Demisionarea urgenta a acestui om care ne va lua libertatea, ne va distruge tara. Nu ati fost la vot sa faceti o schimbare, macar semnati acum aceasta petitie ca sa incercam sa facem o schimbare.

MARTOIU STEFAN MIHAI DANIEL    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe MARTOIU STEFAN MIHAI DANIEL să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.