DEMISIA D-NEI MARIA MADALINA TURZA DIN FUNCTIA DE PRESEDINTE ANDPDCA!

MOTIVELE PETITIEI

1.       Sa folosit de semnaturile stranse pentru Parlamentul European de la comunitatea persoanelor cu dizabilitati, pentru a-si negocia demnitatea publica in care se afla cea de presedinte ANPDCA.

2.       Din luna martie 2020 cand a inceput pandemia COVID 19 nu a creea mijloace de suport pentru persoanele cu dizabilitati, acestea nefacand parte din nici o strategie de protectie sociala initiata de Guvernul Romaniei prin Ministerul Muncii si Justitiei Sociale.

3.       Nu a creat protocoale prin care persoana cu dizabilitati sa se simta , protejata si sustinuta chiar si financiar pe perioada pandemiei COVID 19, asa cum au fost si sunt sustinute alte categorii si comunitati sociale sau profesionale.

4.       Abuzeaza de functie sa, amenintand angajati institutiei (ANPDCA) cu demisia injosindu-i verbal afirmand ca nimeni nu ii poate face nimic pentru ca ea are protectia Ministrului Muncii Violeta Alexandru si a PNL.

5.       A generat un proces de dezinstitutionalizare heirupist ce nu tine cont de particularitatile beneficiarilor de dorintele si visele lor.

6.       Nu a eliminat discriminarea ce se face de catre statul roman  intre persoanele cu dizabilitati vizuale institutionalizate si celelalte persoane cu dizabilitati privind contribuitivitatea .

7.       In perioada septembrie 2017- septembrie 2020  sau strans la pe taxa de handicap in medie 42.000.000 euro/luna,  pana acum nu sa facut nici un audit financiar privind directile unde au fost virate aceste sume,ele nu au fost directionate spre integrarea socio-profesionala a persoanei cu dizabilitati.

8.       Cele 90.000 de persoane cu dizabilitati vizuale de 30 de ani voteaza prin insotitor ,nu a cerut in calitate de presedinte  ANPDCA  celor de la  AEP tiparirea a 100.000 de buletine de vot in limbaj braile pentru a oferi demnitate persoanei cu dizabilitati vizuale.

9.       Sediile  si  directiilor din subordinea Ministerul Muncii,Inspectia Sociala si Anpd ,ITM,Casa de pensii precum si a  sediilor DGASPC din judete , nu respecta reglementarile privind accesibilizarea fizica  si informationala  relementari pe care si acestea in calitate de institutii publice trebuie sa le respecte ,exista rampe pe care nu pot urca toti cei in scaun rulant sau electric , nu exista semnalistica tactila si nici toalete accesibilizate.

10.    Cele 18.748 de sectii de vot nu au accesibilizare pentru ca persoanele cu dizabilitati sa isi exercite votul iar in mandatul doamnei Mdalina Turza au fost 3 scrutine electorale.

PE ACESTE CONSIDERENTE CEREM IMPERATIV DEMITEREA D-NEI MARIA MADALINA TURZA DIN FUCTIA DE PRESEDINDE ANPDCA , PENTRU CA A INSELAT INCREDEREA CU CARE A FOST INVESTITA DE CATRE COMUNITATEA PERSOANELOR CU DIZABILITATI IN CELE 12 LUNI DE MANDAT.

AM FOST INSELATI ,MINTITI SI INJOSITI!!!

COSMIN JURCAN - BUSINESS DISABILITY    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez COSMIN JURCAN - BUSINESS DISABILITY să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.