DEMISIA Burleanu! FRF trebuie condus de Generația de Aur!

romania-942.jpg

Având în vedere dezastrul înregistrat în ultimii ani de către conducerea Federației Române de Fotbal a României privind gestionarea Echipei Naționale de Fotbal a României, solicităm următoarele:

• Demisia de urgență a conducerii actuale a Federației Române de Fotbal;

• Modificarea Art. 37 din Statutul FRF privind Alegerea și Mandatul Președintelui FRF, prin completarea condițiilor cumulative pentru validarea candidaturilor a unei noi condiții care să stipuleze faptul că persoanele care doresc să candideze la funcția de Președinte FRF trebuie să facă dovada a minim 10 ani de activitate profesională activă în domeniul fotbalului, din postura de jucător, antrenor sau arbitru.

• Conducerea interimară să fie preluată de membrii Generației de Aur!

• Organziarea de alegeri libere, după modificarea Art. 37 din Statutul FRF

De asemenea, dorim transparentizare asupra:

• modului în care este gestionată și manageriată selecția fotabiliștilor care sunt convocați la Echipa Națională de Fotbal;
  • modului în care sunt selectați, angajați și susținuți adidați pentru postul de Antrenor al echipei Naționale;
  • modului în care sunt promovați tinerii de perspectivă de la secționatele U21 și U19 către „Echipa Mare”

George Coşofreţ    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez George Coşofreţ să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.