DEMERS AL CETATENILOR ORASULUI CORABIA DE DEMITERE A ADMINISTRATORULUI PUBLIC PRIMARIA ORAS CORABIA ALBU DANIEL PENTRU ABUZURI, MANAGEMENT DEFECTUOS

20240220_212231.jpgDomnule Primar,

 

Cetatenii Orasului Corabia  va cer public demiterea Administratorului public, dl. ing. Albu Daniel

 

Orasul Corabia este prost administrat.

Marii comercianti ai orasului Corabia au contribuit cu propriile averi dobandite,  la cresterea calitatii educatiei, sanatatii si bunastarii populatiei in orasul Corabia.

In prezent, orasul, cladirile de patrimoniu sunt lasate cu intentie a se degrada, cu scopul de a sterge vadit identitatea orasului Corabia, candva Port comercial la Dunare si cel mai important port din tara si Europa in comertul cu cereale, in trecutul sau glorios.

Faleza Dunarii a ajuns sa fie impartita intre cunoscuti dvs si dlui ing Albu Daniel si de mult nu mai este considerat un loc public si accesibil tuturor cetatenilor.

Proiectele ineficiente care se implementeaza  creeaza probleme de mediu si de sanatate publica, defrisarea teilor si castanilor fara consultare a populatiei prin referendum a fost un alt esec.

Blocarea canalului Coscan pentru locuitorii care vor sa iasa pe Dunare cu barcile, din nou este un esec al administratorului public pentru care s-a cerut rezilierea contractului de finantare in instanta in dosarul 211/213/2024.

Un alt esec este proiectul de mobilitate urbana si si pentru acesta s-a solicitat rezilierea pentru lucrarile de proasta calitate executate, si se observa cum proiectele ineficiente sunt de notorietate si in presa. Anul trecut, orasul Corabia a fost nominalizat cel mai urat oras din Romania.

Coruptia, lipsa transparentei, etica si medierea in comunitate sunt vadit notiuni straine si carente nu numai  ale administratorului public si se observa in comunitate prin gradul sporit de frustrare al cetatenilor si pe retele sociale. 

De foarte multe ori presa a fost sesizata cu privire la deficientele si neconformitatile in exercitiul functiei, prin exorbitantele bugete in care evenimentele de promovare a unei mult cunoscute saramuri de peste a ajuns sa coste cat un buget de reparatie/consolidare a unei cladiri publice.

Avand in vedere cele de mai sus, dl. Primar ing. Oane Iulica toti semnatarii petitiei publice va cer demiterea administratorului public, dl. ing. Albu Daniel pentru a pune STOP RISIPEI DE BANI PUBLICI si de implementare de PROIECTE INEFICIENTE in orasul Corabia.

 

Cetatenii Orasului Corabia 

20.02.2024

 

 


Cucu Cateluta Patricia    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Cucu Cateluta Patricia să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...