Deducere personala majorata sau reducerea sau eliminarea impozitului pe venit sau a altor și impozite pentru părinții din familii monoparentale sau care au în întreținere copii cu dizabilități.

Demaram o petiție la Ministerul Muncii și Protecției Sociale și alte instituții de stat abilitate, prin care cerem o deducere personala majorata și reducerea sau eliminarea impozitului pe venit sau a altor taxe și impozite pentru părinți, și părinții din familii monoparentale sau care au în întreținere copii și copii cu dizabilități.

Trebui să fim mai tutelati și sa avem o protecție mai mare din partea autorităților pentru această categorie sociala care este într-o creștere vertiginoasa!

Claudia Poenar, Asociația Martina este Autonoma    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Claudia Poenar, Asociația Martina este Autonoma să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.