Daniel Tudorescu, POLITISTII SI OAMENII ONESTI TE SUSTIN! NU CEDA presiunilor!

Presiunile asupra poliţiştilor profesionişti şi oneşti continuă, din păcate, dar TREBUIE SĂ REACŢIONĂM ŞI SĂ ÎNCERCĂM SĂ LE OPRIM!!!

Am găsit un articol despre PRESIUNILE CE SE FAC ASUPRA COMISARULUI ŞEF DE POLIŢIE, DANIEL TUDORESCU, şeful Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice (SICE) din cadrul IJP Timiş.

Articolul pe care l-am citit a fost publicat pe site-ul Impact Press la acest link: https://www.impactpress.ro/2019/02/12/pe-surse-inspectorul-sef-al-politiei-timis-forteaza-schimbarea-din-functie-a-sefului-sice-comisarul-sef-daniel-tudorescu-vezi-motivul/

Între timp, am obţinut mai multe informaţii şi am aflat că presiunile inspectorului şef al IJP Timiş, ALIN PETECEL, ar putea avea efectele pe care acesta le doreşte, ceea ce E DE NEACCEPTAT pentru cei care dorim ca abuzurile să fie oprite în România.  

Din comentariile postate la acel articol, oricine poate constata că poliţistul DANIEL TUDORESCU este apreciat atât de către colegii săi, cât şi de către cetăţenii din Timişoara, în timp ce şeful IJP Timiş, ALIN PETECEL, este criticat şi blamat.

M-am hotărât să public această petiţie online şi, apoi, să o trimit, pe e-mail, prim-ministrului, ministrului de interne, dar şi Preşedintelui României, fiindcă POLIŢIŞTILOR ONEŞTI TREBUIE SĂ LE ARĂTĂM SUSŢINEREA şi SĂ ÎNCERCĂM SĂ ÎI APĂRĂM DE ABUZURI.

POLIŢIŞTII CARE FAC ABUZURI ASUPRA COLEGILOR LOR, VOR CONTINUA SĂ FACĂ ABUZURI ŞI ASUPRA CETĂŢENILOR, deci TREBUIE OPRIŢI!!!

Vă rog să ne mobilizăm în această noapte şi să adunăm cât mai multe semnături, aşa cum am mai făcut-o împotriva abuzurilor, şi altădată. Este important să anexez cât mai mult semnături online la petiţiile pe care o să le trimit pe e-mail, în numele meu personal. TREBUIE SĂ LE DEMONSTRĂM ABUZATORILOR CĂ OAMENII CINSTIŢI DIN ROMÂNIA ÎŞI POT UNI FORŢELE ÎMPOTRIVA ABUZURILOR!!!

Mai jos, prezint articolul de pe site-ul Impact Press şi comentariile ce au fost postate la acel articol.

«PE SURSE! Inspectorul sef al Politiei Timis forteaza schimbarea din functie a sefului SICE, comisarul sef Daniel Tudorescu. VEZI motivul!

Decorat cu emblema de onoare a Politiei Romane, inspectorul sef al IPJ Timis, comisarul sef Alin Petecel, consideră că prin aceasta distinctie i s-ar fi confirmat autoritatea profesionala si, in consecinta, a declansat o campania de schimbare in forta a unor sefi de servicii pentru ca, in locurile strategice, sa-si instaleze oameni de incredere. Nu mai conteaza ca faptele de eroism savarsite pe timpul indeplinirii unor misiuni sau serviciile deosebite aduse Politiei Romane, pentru care se confera aceasta distinctie, au ramas necunoscute subalternilor si marelui public, cert este ca Alin Petecel se considera autorizat sa bulverseze oricand organigrama institutiei.

Astfel, in paralel cu organizarea unor concursuri in urma carora “oamenii potriviti au ajuns la locurile potrivite”, s-au angajat si o serie de discutii cu sefii de servicii vizati de aceste schimbari. Unul dintre ofiterii de politiei care au facut opozitie ferma la aceasta campanie de schimbari a fost comisarul sef Daniel Tudorescu, seful Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice (SICE), care a refuzat sa faca rocada cu seful Serviciului Ordine Publica, comisarul sef Petru Rumega.

Surse din cadrul IPJ Timis ne-au dezvaluit că mutarea lui Daniel Tudorescu pe altă functie de conducere nu reprezintă vreo sanctiune pentru neprofesionalism, ci, dimpotriva, este o incercare de a-l indeparta de cateva dosare strategice aflate pe rolul SICE.

“Nu se stie cu exactitate despre ce anchete este vorba, insa se zvoneste ca unul dintre dosare s-ar referi la Calor SA, regie a primăriei unde soţia unui şef din IPJ Timis este jurist. Deocamdata, Daniel Tudorescu a refuzat să plece din functie si să predea dosarele, are si el protectii inalte la Bucuresti, insă nu se stie cât va mai rezista in acest razboi psihologic declansat impotriva sa”, ne-a dezvaluit un cititor fidel al Impact Press.

Este posibil ca, in cele din urma, Alin Petecel să-si impună oamenii de incredere acolo unde doreste, in conditiile in care este extrem de simpatizat de catre inspectorul general al Politiei Romane, chestorul Ioan Buda, care se află in excelente relatii de amicitie cu socrul său, colonelul (r) Ioan Roibu, fost inspector sef adjunct al Politiei Timis, din perioada mandatului Dorel Andras… (G.I.) »

Răspunsuri la articolul „PE SURSE! Inspectorul sef al Politiei Timis forteaza schimbarea din functie a sefului SICE, comisarul sef Daniel Tudorescu. VEZI motivul!”: 

«1.     Cristi Toporan says: February 12, 2019 at 7:48 pm Domnule Daniel Tudorescu ne stim de la Facultatea de Drept te rog nu ceda santajului si procedeaza ca baietii de la arest! Nu va fie teama de acest vataf de curte care nu are 15 lei sa-si spele masina si o aduce la lucru sa o spele bietii agenti de la Sectia 1 !Va stimez din suflet-cms sef Cristi Toporan

2.     Beciul domnesc says: February 12, 2019 at 7:52 pm Un om deosebit Daniel 

3.     Di mano says: February 12, 2019 at 7:58 pm Da a început sclavagismul la moșia lui Aurelian

4.     pi-pi says: February 12, 2019 at 8:59 pm Se vorbeste ca grupul care nu au loc de Daniel Tudoresc zis ,,Meseriasu,, este compus din Petecel zis,, Bitcoinu,, ,Scornea zis ,,Bila,, si Stoicanescu zis Cirlanu iar in spatele lor cel care conduce de fapt ,liderul grupului Tataru deghizat in lider sindical ! Revin cu detalii.

5.     hibrid says: February 12, 2019 at 9:04 pm Dle Petecel nu vă mai enervați cu lucruri mărunte – mutări pe funcții, polițiști indisciplinați, etc. astea-s chestii de resurse umane. Un comandant adevărat se ocupă de lucruri adevărate … reorganizarea teritoriului de competență, trafic de influență cu funcții de conducere, salarii de merit celor merituoși, conferințe de presă despre teoria chibritului, chestii de astea cu greutate…

6.     Bibanu says: February 12, 2019 at 9:21 pm Curaj domnule Tudorescu, unul din putinii ofiteri( sef de serviciu) care iti zambeste si iti intinde mana prin curte. Aici se vede calitatea umana.

7.    Filiași e lângă Pielesti? says: February 12, 2019 at 10:28 pm Ce curaj, ca a cedat șantajului azi, rocada sa făcut conform unei aberații a MAI că dacă ai funcție egala e totuna sa conduci ordinea publica sau economicul sau rutiera sau criminalistica deși ai dai, teoretic cel puțin, un examen cu o tematica specifica pentru un singur domeniu.. Dar manager sa fie… ca e totuna dacă ești șef la canisa sau la judiciar sau logistica..

8.     Un politist says: February 12, 2019 at 9:54 pm Tot respectul pentru d-nul Tudorescu, un profesionist desavarsit si un politist cu coloana vertebrala. Pe sistemul PSD-ului, oamenii de valoare sunt inlaturati pentru a face loc pilelor incapabile

9.     Unu says: February 12, 2019 at 10:34 pm D-nul Tudorescu un om deosebit, care strange mâna la toata lumea care-i iese in cale

10.     Tătaru says: February 12, 2019 at 10:44 pm Acest Peticel sau Petecel tot una,este un frustrat o non-valoare după cum îi este și numele predestinat! Iar jandarmul de Tătaru nu vreau să jignesc jandarmi adevărați,este un afemeiat,oportunis un fripurist care a ajuns la IPJ pe filiera Gen.Andreescu ca și bilă (Scornea) insarcinatul,borțos etc. Stoicanescul acesta are o pălărie prea mare pentru capul lui…(profesioniști știu ce înseamnă) Domnule Daniel sunteți un profesionist adevarat,nu vă lăsați intimidat de așa specimene! Vă stimez și vă respect cu deosebită consideratie!

11.     Nicolae Cristian says: February 12, 2019 at 11:06 pm Cred ca începe sa se spargă buna la aceasta institutie

12.     Insula iubirii says: February 12, 2019 at 11:42 pm Numai în România putea ajunge sef de politie fricosul de Petecel, are frica și de propria umbra, iar din lipsa de viziune în conducerea Inspectoratului apelează la băieții de la control intern. Oare cât timp își va ascunde abuzurile în spatele lucrătorilor de la control intern… PAPAGALULE cât timp crezi ca va mai trece pana cand și cei de la control intern își vor da seama ca ești un zero barat? Mi e scârbă de asemenea oameni fără valoare… Timpul va demonstra ca e zero barat… Tic tac se apropie alegerile și parca vad ca va fugii repede la pensie, iar în civile se va vedea adevărată lui valoare

13.     te ia DNA says: February 13, 2019 at 1:49 am Tudorescu a castigat aceasta functie prin concurs, a mai castigat un proces cu IPJ pentru o demitere, cred ca ar trebui sa atace din nou in instanta aceasta decizie de mutare, care se bazeaza doar pe interesele lui Petecel. Crad ca actualii sefi ai Politiei Timis au intrat din nou in sfera de influenta a PSD, cred ca au uitat ce au patit Munteanu, Bolbos si ceilalti. Se simt protejati de Dragnea si acolitii lui din teritoriu, insa ar trebui sa se gandeasca la faptul ca vin alegeri, ca PSD ar putea fi maturat de la putere, iar ei pusi sa raspunda pentru aceste abuzuri.»tudorescu-ipj-300x173.jpg

Vă rog să vă confirmaţi semnăturile accesând linkul pe care îl veţi primi la e-mailul cu care v-aţi înregistrat semnătura! 

SPER SĂ REUŞIM SĂ OPRIM ACEST ABUZ! 

NOILE INFORMAŢII ŞI RĂSPUNSURILE PE CARE LE VOI PRIMI LA PETIŢII LE VEŢI GĂSI ÎN SECŢIUNEA "ANUNŢURI", la acest link:  

https://www.petitieonline.com/a/223728?u=187139

Mona Petruţ


PETRUŢ NICOLETA-MONICA    Contactați autorul petiției