Cursuri master pmot online semestrul 2

Legat de hotărârea numărul 60 a comisiei Facultății de Sociologie și psihologie din data de 9 martie 2022,punctul 5 în care se face referire la inceperea cursurilor atât a celor de la licență, cât și a celor de la masterat.

Prin prezenta, vă rugăm să luați în calcul opțiunea exprimată a colegilor de la PMOT masterat, anul 1 de a continua cursurile online. Motivatia acestei petitii este aceea că majoritatea cursanților de la masterat suntem angajați și urmând rutina din primul semestru avem posibilitatea de a intra online mai des, decât sa ajungem la Timișoara intr-un timp atât de scurt. Pe de altă parte, la baza solicitării noastre stă și informația conform căreia Universitatea de Vest Timisoara, Facultatea de Drept, cei de la masterat, continuă și acest semestru cursurile online. Aceeași rugăminte o avem si noi, de a continua cursurile online acest semestru.

Speram ca exista bunavointa și o cale de rezolvare! 


ȚÂRLEA LUIZA TUDORA    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez ȚÂRLEA LUIZA TUDORA să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )