Cursa minima 10 RON - Uber Iași!

Dragi colegi de suferință,

Odată cu venirea sezonului rece, numărul mașinilor pe străzile Iașului s-a mărit, consumul de carburant a crescut, prețul carburantului este același ca și în alte regiuni ale României (uneori chiar mai mare) , dar cursa minima la Uber a rămas tot 7 RON din care șoferul rămâne cu 5, 25.

Dacă nu devenim vocali și uniți precum taximetristii o sa ajungem sa venim cu bani de acasă odată cu întrarea în vigoare a legii ride sharing. De la 1 februarie nu numai ca vom incasa 5.25 pentru o cursa de 1 km care poate dura și 15 minute în traficul nostru vom plăti o gramada de taxe pe lângă comisionul Uber de 25% și comisionul flotei.

Știu ca mulți dintre voi au devenit parteneri Uber atât pentru pasiunea de a conduce cât și pentru un venit suplimentar, dar trebuie sa luam în calcul toate costurile care apar în urma colaborării cu Uber: mentenanță la masina, rovinieta, asigurare, impozit pe autovehicul, carburant, impozite datorate statului roman pentru veniturile obținute din activități independente de ridesharing.

Așadar, scopul acestei petiții este modificarea tarifului minim pentru cursele derulate în Iași de la 7 la 10 RON asa cum a făcut și Clever.

Cu cât veți semna mai mulți cu atat mai rapid ca ajunge vestea la Uber și vor lua masuri.

Clienții vor fi afectați de aceasta creștere atât de necesara, dar pe parcurs vor înțelege ca serviciile diferite și diverse oferite de Uber comparativ cu taximetria clasica merita mai multa atenție.

Va mulțumesc.

Prin semnare, autorizez pe Tudor Viziteu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.