Cursa aeriana Brasov - Berlin/ Direct flight Berlin -Brasov

Aceasta este o petitie pentru o cursa aeriana directa intre Brasov si Berlin. Dorim sa demonstram astfel consiliului local si companiilor aeriene ca exista cerere pentru o astfel de cursa, mai ales in conditiile in care lucrarile aeroportului avanseaza si deja se negociaza primele contracte.

Pentru a demara discutiile cu companiile aeriene, trebuie sa demonstram ca exista o cerere mare nu doar din partea romanilor din Berlin si imprejurimi, ci si in scop turistic.

Va multumim pentru semnaturi!

-----

This is a petition for a direct flight between Brasov (in the heart of Transylvania) and Berlin. We would like to show the local council of Brasov and the airline companies that there is a big demand for such a flight, especially since the construction work at the airport site is advancing rapidly and the first contracts are already being negotiated. 

Such a flight would benefit not only the Romanian citizens living in Berlin and surroundings, but also everyone living in Berlin that would like to visit beautiful Brasov.

Thank you for signing!

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Corina Manea să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...