Copii sunt viitorul nostru! Sa spunem NU violentei, NU abuzurilor!

1. Dragi prieteni, Dragi concetățeni si dragi oameni cu suflet mare! Cu toții nu am fost indiferenti  cazului copiilor de la orfelinatele din Tara  noastră , fiecare am încercat sa ajutam cu o vorba buna , cu un sfat, cu o vizita si chiar cu un apel către instanțele de competentă! Din păcate ni s-au astupat urechile si închis ochii  cu un simplu”copilașii stau bine “. Eu as vrea tare sa cred ca este adevărat , dar cunoscând ca avem un sistem corupt , oameni flaminzi de mita , oameni care ne conduc nu datorită meritocrației,  dar nanasismului si cumatrismului care s- a instaurat de secole in țara noastră, dubitez de acest rezultat.  Cu acesta ocazie va îndemn sa semnam cu toții aceasta petiție si sa o transmitem mai departe in speranța ca  cineva va auzi strigatul nostru disperat de a ajuta acești îngerași !

Prin semnare, autorizez pe Gabriela Popa să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.