Construire drum expres Mogosoaia-Targoviste-Sinaia ,in afara localitatilor.

In contextul actual de dezvoltare economica a zonei metropolitane Targoviste,a mariri numarului de autovehicule de transport marfa care tranziteaza localitatile aflate pe DN71 consider ca este necesar proiectarea si construirea unui drum expres care sa ocoleasca localitatile.Am putea evita accidentele rutiere din ce in ce mai numeroase, am evita disconfortul cetatenilor si practic nu am ingradi dreptul cetatenilor la circulatie ( vedeti situatia cetatenilor din Tartasesti care se expun pericolelor atunci cand vor sa traversese DN71) Va ro sa semnati pentrut ai obliga pe politicieni aflati la putere sa gandeasca si sa actioneze in favoarea cetatenilor.

Georgescu Adrian Claudiu    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Georgescu Adrian Claudiu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.