Comuna Berceni vrea energie electrica

Către e-Distribuție Muntenia SA    

LEA MT Dobreni a înregistrat zeci de întreruperi de scurtă durată în zilele senine de vară, iar în prima zi cu vânt puternic nu a mai funcționat câteva ore.

Noi, cei 8.000 de locuitori ai comunei Berceni (parțial Vidra) jud Ilfov, NE EXPRIMĂM ÎNGRIJORAREA CU PRIVIRE LA CONTINUITATEA DISTRIBUȚIEI ENERGIEI ELECTRICE în sezonul rece care se apropie  

Vă rugăm să efectuați de urgență lucrările necesare (reparații / investiții), astfel încât, să asigurați continuitatea furnizării energiei electrice în sezonul rece, indiferent de condițiile meteo.

Vă rugăm să luați imediat toate măsurile necesare întăririi LEA 20kv Dobreni.

Vă rugăm să reluați alimentarea dispre Popești-Leordeni (LEA Berceni-Irigații) până când veți finaliza lucrările necesare la LEA 20kv Dobreni,

 Întrucât:

- în lunile iulie-august 2017, am constatat extrem de multe întreruperi ale furnizării energiei electrice pe MEDIE TENSIUNE de scurtă durată 3-4 secunde. Am înregistrat aproape zilnic 2 – 8 întreruperi totale de câteva secunde, de luni până duminică și la orice oră (0:00 … 24:00). Am reclamat aceste incidente telefonic la 021-9291 (de exemplu DA1017B109900, DA1017B109954, DA1017B109962, DA1017B109964 și DA1017B109968 / 15 august).

- în data de 3 septembrie, am înregistrat 2 întreruperi de lungă durată ( 15:00 – 15:30 și 22:00 – 23:40);

- aceleași întreruperi au fost reclamate simultan de toți consumatorii din comuna Berceni – deci afectează linia electrică aeriană de medie tensiune

- e-Distribuție Muntenia SA a schimbat recent soluția de alimentare a consumatorilor din zonă. În prezent: stația electrică din Colibași prin LEA MT 20kv Dobreni, comparativ cu situația de acum 2-3 luni când alimentarea se făcea dinspre Popești-Leordeni, prin LEA Berceni-Irigații.

- e-Distribuție Muntenia SA a răspuns în scris că avariile de scurtă durată se datorează funcționării automatizărilor de tip RAR(+) și s-a angajat să inspecteze LEA MT 20kv Dobreni pentru a depista și înlătura cauzele declanșărilor acestor protecții (vegetație spontană, păsări sau izolatoare 20kV cu neconformități)

CONSTATĂM CĂ:

a.    e-Distribuție Muntenia SA a decis unilateral schimbarea liniei din care face alimentarea consumatorilor din com Berceni. Acum prin LEA 20kv Dobreni (în loc de LEA 20kv Berceni Irigații)

b.    cel mai probabil, întreruperile au apărut odată cu schimbarea soluției de alimentare (LEA 20kv Dobreni)

c.    Declanșările extrem de frecvente ale automatizărilor de tip RAR(+) denotă neconformități tehnice ale LEA 20kv Dobreni (nu a fost suficient pregătită tehnic pentru a prelua consumatorii din comuna Berceni)

d.    În prima zi cu vânt puternic (3 septembrie) LEA 20kv Dobreni a înregistrat 2 întreruperi de lungă durată (ceea ce nu se întâmpla în perioada în care am fost alimentați din LEA Berceni Irigații)    

LEA MT Dobreni înregistrează zeci de întreruperi de scurtă durată în zilele senine de vară, iar în prima zi cu vânt puternic nu mai funcționează deloc, NE EXPRIMĂM ÎNGRIJORAREA CU PRIVIRE LA CONTINUITATEA DISTRIBUȚIEI ENERGIEI ELECTRICE în sezonul rece care se apropie

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...