Combaterea urgentă a rozătoarelor în Sectorul 1

2C350066-74B9-4ACF-A6C6-DCE6EC80F99B.jpegSituația cu care ne confruntăm în calitate de cetățeni ai Sectorului 1 este foarte îngrijorătoare.

Solicităm inițierea de urgență a unei campanii de deratizare. Deoarece nu au mai fost campanii în acest sens de ceva timp, suntem martori la o înmulțire necontrolată a rozătoarelor, intr-un ritm alarmant.

Sunt foarte multe cazuri în care șobolanii sau șoarecii  intră în curțile oamenilor sau chiar în interiorul caselor, străzile sunt pline, la fel și parcurile. 
Prezența acestora reprezintă un discomfort major pentru populație, cât și un risc de sănătate.

Vă rugăm să semnați această petiție pentru a putea aduce în atenția autorităților problema și pentru luarea măsurilor necesare!


Felicia Alexandra Gheorghiu - Cetățean Sector 1 - Grup de inițiativă civică    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Felicia Alexandra Gheorghiu - Cetățean Sector 1 - Grup de inițiativă civică să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...