CINE PROMOVEAZA MINCIUNA?

20210709_1524481.jpgSTOP INDIFERENTEI!

Cine promoveaza minciuna?

Prezenta petitie se adreseaza atat guvernantilor nostri, dar mai ales oamenilor obisnuiti, care nu au uitat de unde au plecat si celor care mai gandesc si mai simt romaneste!

 

Urmare a ultimelor evenimente, reiteram intentiile noastre, fara sa ne dorim polemici! Democratia inseamna si dreptul la opinie! Nu  incitarea la ura rezolva problemele si nici luptele interne pentru "ciolanul" deja amanetat la Consignatia! 

CE SE MAI POATE FACE?

Maturitatea, intelepciunea, iubirea fata de Tara sunt necesare! 

Sa nu uitam ca Timpul nu ne asteapta! Mai devreme sau mai tarziu "coboram" din copacii puterii!

Ce lasam in urma noastra?

 

 DE CE AM GANDIT LA ACEASTA PETITIE?

Desi mi s a spus ca nu are rost un astfel de demers, deoarece traim in Tara surzilor,  scopul prezentei este  acela de arata ca ne pasa! 

Ne pasa de Romania! Ne pasa de viitorul copiilor nostri! Ne pasa de sanatatea parintilor nostri si de toti romanii care au construit o Romanie frumoasa! Ne pasa pasa de istoria romanilor impinsa in mod nedrept spre uitare!

Atitudinea dumneavoastra, dragi romani este foarte importanta! 

Avem nevoie de unitate! Romanii au nevoie de romani.

 

SEMNATURA DUMNEAVOASTRA ESTE FOARTE IMPORTANTA!

Daca simtiti ca mai exista o sansa  pentru un viitor mai bun,  semnatura dumneavoastra este dovada ca mai avem speranta pentru o Romanie care se doreste sa redevina o Romanie normala!

Cum a ajuns Romania sa fie datoare si fara mare parte din propriile resurse naturale?

Complicitati? Papusari? Forte oculte?

 

Am spus si repet faptul ca nu cred in conspiratii mondiale! In conditiile in care suntem singura Tara care si-a omorat conducatorii, buni sau rai, in Sfanta zi de Craciun, ametiti fiind poate de atat de mult asteptata libertate, manipulata insa cu interes de cei care au adus si aduc "schimbarea", nu pot sa nu ma intreb,  ca un om simplu, ce ne mai asteapta?

FB_IMG_1625414871081.jpg

Tacerea pe cine ajuta?

Dezbinarea, manipularea, minciuna obosesc sufletul si altereaza mintea! Este timpul  sa  gandim la viitorul nostru si la romanii incercati de boala si de suferinta! Este bine sa ne pastram tinerii in tara si sa gandim la Romania de maine!

**

Realitatea obliga la reflectii!

SCRISOARE DESCHISA CATRE UN DOM MINISTRU!

 

Respect, domnule ministru!

Am ascultat discursul domniei voastre!

Pensii speciale? Romanii sunt fericiti? Angajari si noi licitatii pe sprinceana? Cine castiga?

Preocuparea dumneavoastră provoacă, așa cum provoacă și jocul de a Moțiunea de cenzura! Adevărul este, însă, departe! Oficialii se întrec în declarații! In Romania se trăiește bine! Economia este pe creștere, alimentele sunt cele mai ieftine spre deosebire de alteTari din Uniunea Europeană!


Cât este salariul unui angajat în România? Cât câștigă un angajat german?

Mă întreb când au mai ajuns aleșii in piața?!

Mă întreb cum este posibil sa trăiască în România un părinte care după o viață de munca ajunge sa primească 1300 lei, bani care nu ii mai ajung nici pentru medicamente?


Privesc cu rușine în farmacii la părinți și bunicii care își prelungesc viața, de la o zi la alta, cu medicamente substitut, cele originale fiind prea scumpe!

Ati fost domnule ministru intr-un centru de batrani? Privirea parintilor incercati de trecerea timpului, de boli si de inepasarea celor din jur, arde sufletul! 

Cati dintre colegii dumneavostra ati ajuns in Spitalul de Oncologie Fundeni? Ati avut puterea sa urrcati la etajul 1 si sa priviti in ochi copillasii,  adevarati ingeri, care asteapta sa se inalte la Cer?

Ce ati facut si ce faceti pentru oamenii care osi atriga durerea , lpsiti de medicamente  si de o paine pentru ziua de maine?

Viitor? Recunostinta?

Discuțiile despre pensiile speciale sunt interminabile! Asa cum de 30 de ani este interminabil si zgomotul, haosul controlat, pentru lupta la ciolan!  Cine pleaca de la putere si cine vine la putere?

Pentru o Românie aproape vândută, fara păduri și fără resurse naturale, fara locuri de munca și cu spitale în care părinții ne-au ars de vii, cine răspunde?

Durerea este din ce in ce mai mare! Romanii mai au șansa unui viitor mai bun?

În condițiile în care avem pensionari de lux care cumulează, pentru fapte neștiute, pensia de 14.000 lei cu inca 21.000 lei, angajati tot la stat, în același minister, ce facem cu tinerii absolvenți de 1-2 facultăți care nu își află un loc de muncă și ajung sa vândă cartofi in piata?

Cine a construit Romania?

Multi dintre adevărații Eroi au plecat către o lume mai buna, sus la Cer, fara pensii de 40.000 lei, sub amprenta Covid-ului doar in saci de plastic!

Respect? Recunoștința? Frica de Dumnezeu?

Cum gândim la viitor fara sa ne păstrăm tinerii în Țară?

Plecarea tinerilor din Tara sa insemne rezolvarea pensiilor speciale? Cu cat mai puțini angajați lla stat, cu atât mai.multi pensionari cu pensii halucinante pentru vremurile in care trăim?!

Un distins confrate, un caracter puternic, urmaș al lui Stefan cel Mare, un OM cu o minte pentru Departament Air Special Forces și Cyberintelligence, trudește din greu, platit, însă, cu mult sub puterea lui de creație! Afirmația distinsului confrate ma cutremura: 'nu de munca îmi este rușine, dle Radu! Mă doare că nu mai am nicio șansă în propria Țară! "

 

Cu toate greutățile întâmpinate, Daniel Danut Blaga duce în suflet mândria de a fi roman, cu respect față de Țară și față de parintii săi minunați!! Alaturi de' Daniel, Dănuț Vartic , Stefan Micu și mulți alți prieteni văzuți și nevazuti, vor face istorie prin fapte pentru România! Dacă vor fi lăsați!

 

Nu suntem singuri!

Am întâlnit confrați in toate colturile Țării. De la Vest la Est, de la Nord la Sud, de la Bursuceni și Cacica, Suceava, până la Bârsana și Giulești, Maramureș, de la Bistrița, Salaj, Cluj, până la Buzău, Alexandria si Corabia. Oameni legați de pământ, cu iubire de neam și de Eroi, dânșii nu gândeau la pensiile speciale! Sub semnul Crucii au întrebat de nenumărate ori: încotro Romania?
Cine să audă? Cine sa înțeleagă?


Sa nu uitam niciodata ca tinerii sunt viitorul nostru!

Ce se alege de Romania peste 30 de ani?

Ce lăsăm în urma noastră?

 

Știu că iubiti Romania, dle ministru. Știu că puteți să faceți mai mult! Explicațiile nu mai ajuta! Este vremea unor intervenții rapide! Este vremea să gândim că nu suntem veșnici și că avem o datorie față de această Tară!

Romanii au nevoie de speranță și de adevăr! Romanii au nevoie de locuri de muncă și nu de împrumuturi externe!
Cum aducem acasă românii care sunt departe de Tara ?

Romania fără români, câți mai sunt, credeți că poate să mai existe?

Pensiile speciale rămân o certitudine, așa cum rămân, de la an la an, privilegiile aleșilor!

 

Viața bate filmul!

Un funcționar respectabil, cel puțin prin activitate si vârstă, solicita clementa Parlamentului pentru mentinerea posibilității de a cumula pensia cu salariul! Nu era unul dintre cei mulți și speriați de întreținerea afișată la bloc! Sa înțelegem că pentru unii se poate?

Realitatea obliga la reflecții! Prezentul obliga la conștiința nationala! Unitatea românilor?

 

Timpul nu ne așteaptă!

Covid 19  a intrat în relaxare! Vine Delta?!

După înmormântări rușinoase ce nu au ținut rânduiala prin Credinta Creștin Ortodoxă, drumul vaccinatilor la mare este liber! Sa fie întâmplător zgomotul care muta mintea românilor de la problemele adevărate? Cand vine valul patru?

Noi tulpini? Noi contracte?  Din nou o sa avem Licitații pe alese?!

Daca avem relaxare de ce se păstrează starea de alertă?

Totul se plătește!

Sa fie adevărat că prețul pentru izolete a depășit 140 milioane de euro? Social Media se întreabă: unde sunt, domnilor, izoletele plătite cu 14.000 de euro bucata? Dar măștile? Combinezoanele au fost plătite la fel de scump?

Cine achita dobanda?

Prieteniile se sting, dușmăniile se sting! În condițiile în care de 30 de ani pleacă ai lor și vin tot ai lor la putere, nu cumva interesele rămân veșnice? Dar pentru români, cine mai gândește?

Sa fie adevărat ce se vorbește în popor? A ajuns deja lupul stăpân la stana de mioare? Vreau sa cred că nu!

La ce gândea, oare, distinsul și regretatul Academician Florin Constantini când aprecia: "o turmă de oi naște un guvern de lupi?"

 

IUN INDEMN LA REFLECTII!

Sumar, cateva intrebari va asteapta, domnule ministru!

1. Cum gândim la viitor fara sa ne păstrăm tinerii în Țară

2. Sa fie românii atât de legați la ochi sau indiferenta deja încurajează minciuna?

3. Opoziție mai exista in Romania?

 

4.  Cum aducem acasă românii care sunt departe de Tara ?

 

5. Cati dintre colegii dumneavostra ati ajuns in Spitalul de Oncologie Fundeni? Ati avut puterea sa urrcati la etajul 1 si sa priviti in ochi copillasii,  adevarati ingeri, care asteapta sa se inalte la Cer?

6. Ce ati facut si ce faceti pentru oamenii care isi atriga durerea , lipsiti de medicamemte  si de o paine pentru ziua de maine?

Viitor? Recunostinta?

7. Ce se alege de Romania peste 30 de ani?

8. Ce lăsăm în urma noastră?

9. Cum este posibil sa vindem  tot ce asigura independenta Romaniei si sa ajungem si datori la bancile straine?

10. Cine va plati datoria externa a Romaniei care se apropie de 120 miliarde euro?

11. Incotro  Romania?

 

***

Respect, distinsi compatrioti, iubitori de Romania! Recunostinta  distins confrate! Ani frumosi, Georgica.

BIinele si intelepciunea  sa ne insoteasca pretutindeni!

 

Semnat

prof.univ.dr. Nicolae Radu

 

 

prof.univ.dr. Nicolae Radu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez prof.univ.dr. Nicolae Radu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...