Cerem revocarea decretului de grațiere a traficantului de droguri Dumitru ADOMNIȚA

Semnați petiția on-line pentru:

~ revocarea decretului Președintelui Republicii Moldova nr.593-IX din 05 august 2022 prin care a fost grațiat cet. Adomnița Dumitru Vasile (anterior judecat și demis din poliție pe motive compromițătoare) - condamnat prin decizia Curții de Apel Chișinău din 17.11.2020 pentru crearea și conducerea unei grupări criminale specializate pe trafic de droguri în sect. Botanica, mun. Chișinău.

~ excluderea imediată și necondiționată a cet. Ion Guzun din Comisia pentru probleme de grațiere și transmiterea materialelor în adresa Procuraturii Generale pentru examinarea legalității acțiunilor acestuia, precum și a conexiunilor cu condamnatul Adomnița Dumitru Vasile.83F5D267-1A30-498F-9560-0E6A9BA616B5.jpeg

Igor Chłopicki    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Igor Chłopicki să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.