Cerem reabilitarea clădirilor istorice din Arad!

Mai multe cladiri din municipiul Arad, ce adapostesc institutii administrative sau de cultura si care au fost declarate monumente istorice, reprezinta un pericol public, chiar daca au fost reabilitate in ultimii ani. Cauza principala o constituie calitatea foarte slaba a lucrarilor executate.

Astfel, tencuiala de pe fatadele mai multor cladiri situate chiar in centrul orasului a inceput sa cada, facand chiar si victime in randul trecatorilor. Multi dintre acestia au actionat in instanta proprietarii imobilelor pentru despagubiri.

Centrul istoric al orasului este, insa, cel mai afectat de trecerea anilor. Majoritatea cladirilor de aici au ramas nereparate de decenii. Multe dintre ele au fost retrocedate fostilor proprietari sau urmasilor acestora, care s-au trezit mai bogati, insa fara bani sa faca reparatii. Le-au dat in chirie, desi unele sunt o amenintare pentru chiriasi sau trecatori.

Cred ca este momentul sa se ia masuri serioase! 

Cutremurul din 06.06.2023 ne-a "zguduit" pe toti, cu atat mai mult pe cei care se aflau in centrul Aradului in acele secunde de teroare. 

Haideti sa scapam de teama de a ne plimba linistiti prin centrul orasului nostru cu un potential fantastic! 

Noi, aradenii, trebuie sa luam masuri! 

 


Alexandra Tighean ( Property Lab )    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Alexandra Tighean ( Property Lab ) să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...