Cerem pedeapsa MAXIMA pentru Alexandru Memet din loc. Sagu, cel care a maltratat cu secera cadavrul unui caine !!

Prin aceasta petitie cerem pedeapsa maxima pentru numitul , Alexandru Memet, în vârstă de 26 de ani, originar din județul Constanța , identificat in localitatea Sagu jud. Arad .

"

UPDATE Criminalul câinelui a fost identificat: este angajat în localitatea Șagu, din Arad! Riscă închisoarea

UPDATE

Criminalul câinelui a fost identificat de poliția din Arad. Se numește Alexandru Memet, este originar din județul Constanța, dar este angajat ca cioban la o stână din localitatea Șagu din județul Arad. Acolo a fost și ucis câinele apărut în imaginile video.

„A fost identificat tânărul care a ucos câinele. Acesta se numește Alexandru Memet, în vârstă de 26 de ani, originar din județul Constanța. Este angajat la o stână din localitatea Șagu, din județul Arad. I s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru uciderea fără drept, cu intenție, de animale, faptă prevăzută de legea 205/2004 și sancționată cu pedeapsă cu închisoarea de la 3 luni la un an sau cu amendă” (Lorena Radu – purtător de cuvânt IPJ Arad)

FOTOGRAFIA DE PROFIL DE PE FACEBOOK A LUI Alexandru Memet, cel care a postat filmul cu uciderea câinelui:

După isteria creată în urmă cu o lună de „bestia din Buteni”, un alt filmuleț explicit postat pe Facebook ne arată cum un câine este ucis cu bestialitate cu un obiect contondent.

Iubitorii de animale sunt consternați de aceste imagini.

Filmulețul a fost postat de un arădean, „Alexandru Mmt Alex” – zis „Beleaua”, iar Poliția din Arad caută făptașul.

Postarea are aproape 400 de distribuiri pe Facebook.

„Ne-ar ajuta orice informație despre acest caz. Este înfiorător” (Claudia Iuga, purtător de cuvânt al Poliției Arad)

„Cât am alergat eu după tine jegule. Hai să vedem și ficățeii” (spunea cel care a ucis câinele în timp ce îi mai aplica câteva lovituri)

"mmt-1-700x525.jpgCAINE-340x255.jpg

Alexandru Nicolae    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Alexandru Nicolae să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.