Cerem imperativ reintegrarea în funcția de Preşedinte a Comisiei de cercetare a abuzurilor, din Senatul României, a doamnei senator, Diana Iovanovici Şoşoacă

Conform evenimentelor recente transmise de presa mainstream şi confirmate de părțile implicate, doamnei avocat, senator de Iaşi, Diana Iovanovici Şoşoacă, i s-a retras sprijinul politic de către formațiunea politică AUR, într-un mod mârşav, josnic şi nedrept.

În data de 10.02.2021, preşedinta Comisiei de cercetare a  abuzurilor, Diana Iovanovici Şoşoaca a avut un discurs fulminant în plen, poate cel mai bun şi cel mai onest, din ultimii 31ani, o declarație politică care a redat date statistice importante referitoare la reacțiile adverse şi decesele provocate de vaccinul Pfizer Biontech şi, de asemenea, expunerea măsurilor abuzive impuse de guvernul Câțu şi demiterea lui Raed Arafat.

În urma acestui discurs, liderii Aur au atacat-o într-un mod grobian, verbal şi fizic, excluzând-o din partid, pentru a muşamaliza problemele grave ale României.

Prin aceste dispoziții, AUR s-a discreditat în fața poporului român şi, în mod special, electoratului sãu.

Este inacceptabil ca un partid de asemenea anvergură să ia o decizie în defavoarea poporului român, cel greu încercat, care şi-a pus toate speranțele în Diana Iovanovici Şoşoacă, un OM vertical, patriot şi care a demonstrat prin fapte susținerea deplină a noastră, a românilor de pretutindeni.

Odată cu excluderea din partid, doamna senator pierde automat şi preşedenția Comisiei pentru abuzuri, unde a dat dovadă de profesionalism, verticalitate şi implicare în toate cazurile pe care dânsa le-a reprezentat.

Cerem imperativ presedintelui AUR, George Simion, excluderea din partid a celor 3 membri de partid, în speță Claudiu Târziu, Sorin Lavric şi Dan Tănasă. Aceste personaje au atacat mizerabil onoarea doamnei senator Diana Iovanovici Sosoaca şi pătează grav imaginea grupului politic AUR.

De asemenea, cerem imperativ reintegrarea în funcția de Preşedinte de cercetare a Comisiei pentru abuzuri, din Senatul României, a doamnei senator Diana Iovanovici Şoşoacă.

 

Mulțumim.

 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Elena Elly să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...