Cerem demiterea doamnei directoare a Scolii gimnaziale Nicolae Titulescu din Bucuresti pentru musamalizarea violului asupra unui elev al scolii

In cadrul Scolii gimnaziale Nicolae Titulescu din Bucuresti, un copil, elev al acestei scoli a fost violat de catre un alt elev, de doua ori la interval de 2 ani. Doamna directoare a incercat musamalizarea acestui caz, ajungand in atentia comunitatii in urma mai multor articole aparute in presa. 

Este revoltator ca un copil sa ajunga victima violului intr-o unitate de invatamant si ca conducerea acestei institutii sa nege cu obstinatie aceasta realitate si mai mult, sa incerce musamalizarea cazului.

Prin urmare cerem demisia doamnei directoare a scolii, cat si a psihologului scolii, care de asemenea, a negat ca aceste infractiuni au avut loc si nu a fost capabila sa asigure sprijinul psihologic de care copilul abuzat sexual avea atata nevoie.

Consideram ca este inacceptabil ca astfel de atitudini din partea reprezentantilor unei institutii de educatie care asigura formarea copiilor nostri sa fie tolerate in continuare, conducerea scolii facandu-se responsabila de abateri deosebit de grave.

 


Raluca Dumitrescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Raluca Dumitrescu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...