Cerem demisia doamnei doctor Dragomirescu Maria de la spitalul de boli infecțioase movila PLOIESTI!!!

• Haideti sa ne unim cat mai multi !!!!
  • Susțin demisia doamnei doctor Dragomirescu Maria de la spitalul de boli infecțioase movila PLOIESTI deoarece consider că mi-au fost încălcate drepturile in calitate de pacient fiind tratată cu indiferență și ironie in momentul cand am ajuns cu copilul cu varsaturi și diaree,dânsa a consultat-o superficial,apoi ne-a prescris o reteta pe care ulterior mi-a aruncat-o în fața si ieșind din cabinet deranjata fîind de faptul că mi-am permis sa vin la spital la ora 24.00.Mentionez ca nu i s-a administrat nici o perfuzie fiind vorba de un copil la care riscul de deshidratare este foarte mare,nu a avut bunul simt sa-mi comunice diagnosticul si tratamentul pe care ni l-a prescris!!!!

Blidea Liliana Lucia    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Blidea Liliana Lucia să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.