Cerem #demisia directorului general Moldsilva Dumitru Cojocaru.

 • Cerem demisia șefului Moldsilva Dumitru Cojocaru. Ieri la Șoldănești satul Șestaci a avut loc o tragedie, a murit un bărbat în pădure, strivit de un copac. Domnul se numea Vitalie Bobeica în jur 40 de ani și era drujbist în ocolul silvic.
 • Toată societatea vorbește că pădurile sunt furate, în mod special de cei care administrează domeniul silvic.
  Am întrebat directorul ÎS "Mold-Silva", câți angajați ai întreprinderii au fost condamnați pentru infracțiuni din domeniul silvic. A zis ca de când este în funcție de conducător nu cunoaște dacă ar exista un caz.
  Din acest motiv am expediat o interpelare Procuraturii Generale pentru a primi informații necesare.
  Cum este posibil atunci când mai mulți activiști își pun în pericol viața pentru a descoperi infracțiuni de sustragere a masei lemnoase, atunci când mai mulți deputați acumulează probe și solicită efectuarea controalelor în ocoalele silvice, inspectorii de mediu îngheață lunii în șir in pădure pentru a efectua controale și în final totul se termină cu nimic sau cu o casă construită.
  În cazul în care vom înțelege că nu avem persoane cu funcții de răspundere condamnate și prejudiciul de sute de milioane lei nu a fost restituit statului vom solicita Coniliului Suprem de Securitate al Statului să intervină pentru a fi stopate acțiunile ilegale prin care se protejează și se încurajează furtul de proporții din domeniul silvic.
 1. IMG_20210225_192047.jpg

Vasile Costiuc    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Vasile Costiuc să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...