Caz BIANCA COMANICI

Bună. Fac aceasta petitie într un scop destul de bine întemeiat și destul de capabil de înțeles. Nu știu câți dintre voi știți și cunoasteti acest caz, dar eu vreau sa țin cu dreptatea!!!

O sa încep cu începutul, deci sa i dam drumul și sa i urma Biancăi multă sănătate, multa putere și sa facă decizia corecta!

În urma cu ceva timp, domnișoara Bianca Comanici, a fost denigrata, batjocorita și făcută în ultimul hal de tatăl lui Livian, domnul Nelson! Ea saturandu se de atâta circ și de atâtea denigrari, a decurs un proces civil la Cluj.

Dupa o perioada lunga de timp, Bianca a primit un mail în care scrie ca acest caz al ei a fost respins și este obligata sa plătească suma de 4800 lei. Asta este o mare nedreptate! A cheltuit atatia bani, a fost batjocorita, călcată în picioare și tot ea pierde cazul și pe lângă asta sa mai și plătească, serios? Aloo ROMANIAAAA, ce e asta?

Eu susțin sa facă recurs și sa mute procesul pe caz PENAL la București!! Haideți sa semnam cu toții și sa strângem multe semnături pentru ea!

Jos cu toți tâlharii și cu toți cei care vor sa facă rău!

Prin semnătura mea, autorizez Mihaela să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.