Cale de acces nouă şi parcări pentru Muzeul ASTRA din Sibiu

Către

 

Consiliul Judeţean Sibiu

Muzeul ASTRA Sibiu

Consiliul Local Sibiu

Primăria municipiului Sibiu

Ministerul Apărării Naţionale

 

Subsemnaţii dorim ca instituţiile abilitate să demareze cu prioritate un proiect de deschidere a unei nou drum de access şi parcări spre Muzeul ASTRA din Pădurea Dumbrava din DJ 106R (Sibiu-Poplaca, tronsonul până la Uzina de Apă).

Credem că un efort comun al autorităţilor cu atribuţii poate îmbunătăţi accesul şi parcarea la această instituţie de cultură de interes naţional. 

În zilele de week-end şi sărbători, precum şi în sezonul estival DJ 106A este ambuteiat şi parcările insuficiente. Încurajăm sibienii să vină cu autobuzul, pe jos sau bicicleta la muzeu, dar în aceste perioade vin foarte mulţi turişti români şi străini cu maşina.

Propunem concret:

1. Proiectarea şi execuţia unui drum de acces din DJ106R, zona Uzina de Apă. Pe acest tronson se pot amenaja pe marginea drumului parcări pe toată bucata de drum dintre Sibiu şi Uzina de Apă sau o parcare mare pe dreapta în zona Uzinei de Apă, terenul aparţinând MApN.

2. Proiectarea şi execuţia extinderii parcării pe DJ106A în continuarea actualului amplasament al parcării de pe partea stângă sens de mers Sibiu - Răşinari, atât înspre Sibiu, cât şi spre intersecţia cu drumul DJ 106D.

Mulţumim!

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Calin Blaga să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...