Bucovina Rock Castle e a noastra, nu a bisericii!

Bucovina Rock Castle este de 6 ani fanionul evenimentelor culturale din Suceava. Anul acesta este primul an in care asociatia "Sfantul Mitropolit Dosoftei" a pus problema trierii trupelor participante la festival din motive invechite si din principii fundamentaliste.

Aceasta petitie va insoti memoriul depus la CJSV de catre noi, echipa de organizare a festivalului, in eventualitatea in care BOR-ul se va implica direct in selectarea trupelor pentru editiile urmatoare ale festivalului.

Pentru cei care nu stiu povestea, pe data de 18 august, asociatia "Sfantul Mitropolit Dosoftei" a organizat un protest impotriva concertului Dark Funeral din cadrul festivalului. In urma acestei actiuni, CJSV si BOR au facut o alianta astfel incat pe viitor vor vrea sa trieze trupele participante la festival!

Echipa de organizare a festivalului Bucovina Rock Castle    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).