Bucovina Rock Castle e a noastra, nu a bisericii!

    Bucovina Rock Castle este de 6 ani fanionul evenimentelor culturale din Suceava. Anul acesta este primul an in care asociatia "Sfantul Mitropolit Dosoftei" a pus problema trierii trupelor participante la festival din motive invechite si din principii fundamentaliste.

    Aceasta petitie va insoti memoriul depus la CJSV de catre noi, echipa de organizare a festivalului, in eventualitatea in care BOR-ul se va implica direct in selectarea trupelor pentru editiile urmatoare ale festivalului.

    Pentru cei care nu stiu povestea, pe data de 18 august, asociatia "Sfantul Mitropolit Dosoftei" a organizat un protest impotriva concertului Dark Funeral din cadrul festivalului. In urma acestei actiuni, CJSV si BOR au facut o alianta astfel incat pe viitor vor vrea sa trieze trupele participante la festival!


Echipa de organizare a festivalului Bucovina Rock Castle    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Echipa de organizare a festivalului Bucovina Rock Castle să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...