Bătăușii în pușcărie nu la școală !

Stimați politicieni ! În timp ce voi stăteați liniștiți să ne furați și să vă dați în gât pe la DNA și pe la tv , societatea civilă a suferit o mutație pe baza indiferenței : Bullying -ul ! Din oră în oră școlară , 5-10 copiii sunt bătuți de alți copii , sunt umiliți și puși pe internet

Solicităm așadar , semnatarii acestei petiții , ca să fie trecut în codul penal , bulying ca și infracțiune de vătămare corporală și umilință și să se pedepsească de la 5 la 10 ani de pușcărie , fără dreptul de a-și continua studiile la 5 ani după ispășirea pedepsei . solicităm de asemenea ca victimele să fie despăgubite fie de către autori fie de părinții autorilor

O reacție de nepăsare sau întârziere a solicitărilor semnatarilor va duce din nou la o stare de tensiune socială care de obicei se ameliorează sau se rezolvă în stradă

Prin semnare, autorizez pe Raul să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.