Nu mai cumpăra de la EPANTOFI.RO!

Suntem o mână de oameni jigniți în calitate de clienți ai unei firme obscure, dar vizibile, cu sediul în Polonia, inatacabilă de ANPC în România. Unii am cumpărat de mai multe ori până ne-am ars, alții ne-am păcălit din prima și am rămas și cu banii luați și cu produsele trimise în retur ca în neant. 

Un așa-zis retailer de pantofi, epantofi.ro, se acoperă de poze de marketing sclipicios și proceduri de fațadă, ca să țepuiască sistematic publicul cumpărtor cu produse proaste la un preț aparent redus. Cine e de vină? Noi, desigur, pentru că îi tolerăm și ignorăm semnalale de nesimțire crasă din partea companiei și a angajaților săi, trainuiți să aibă tupeu și cam atât. 

Cum face epantofi.ro fix ce vrea cu banii tăi?

Neonorând garanția de 2 ani la nici o săptămână de la cumpărare, ținând produsele tale returnate cu defect vizibil într-o expertiză infinită, blocând banii tăi la ei în cont. Personalul din call-center are o atitudine incalificabilă și se raportează la managerul lor ca la managerul clienților. Deci șeful lor e șeful nostru, celebra Doamnă Manager. 

Semnați petiția ca să descurajăm aceste practici și să arătăm că nu mai e loc de șmecherii și frondă pe banii și timpul fiecăruia dintre noi. Puteți să îi povestiți despre experiența voastră și CEO-ului lor din Polonia la adresa m.grzymkowski@eobuwie.pl. 

Boicotați epantofi.ro - produse proaste pe banii și timpul tău! 

 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Popescu Ionel să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook