Petitie pentru accesul nedescriminatoriu al tuturor cetatenilor municipiului Brasov la Bazinul Olimpic

  Începând cu data de 01.08.2017 ni s-a adus la cunoștință prin afișare la intrarea în Bazinul Olimpic Brașov, noul program de acces în cadrul bazinului, deși existau în derulare abonamente achiziționate cu respectarea unui anumit orar.

  Prin noul program, se limiteaza/restricționează accesul cetățenilor la Bazinul Olimpic Brașov, între orele 17.00-19.00 în favoarea utilizării exclusive a bazinului de către Clubul Sportiv Corona Brașov. Astfel, se specifică faptul că în intervalul orar 17.00-19.00, se desfășoară ore de pregătire pentru înnotătorii de performanță afiliați exclusive la Clubul Sportiv Corona, însă acest lucru discriminează pe de o parte, celelalte cluburi de natație brașovene, care au deasemenea înotători de performanță și care desfășoară ore de pregătire pentru obținerea unor rezultate remarcabile, iar pe de altă parte crează un dezavantaj direct sportivilor de performanță care nu sunt afiliați la Clubul Sportiv Corona Brașov și care nu mai pot beneficia de antrenamente în cadrul bazinului olimpic.

  Pe lângă discriminarea creată și favorizarea evidentă a Clubului Sportiv Corona, s-au creat nemulțumiri și în rândul celor care practică acest sport ca și hobby, precum și în rândul părinților, care au achitat abonamente de intrare în bazin conform programului existent la momentul achiziționării abonamentului, iar acum în plin sezon, sunt puși în fața unei situații noi, care conduce la imposibilitatea frecventării bazinului, după noul program.

  Prezența copiilor la orele de înnot în intervalul orar 15.00-17.00 este aproape imposibilă, raportat la programul de lucru al părinților, care în cele mai bune cazuri se încheie la ora 16.00.

  Raportat la situația expusă mai sus, vă rugăm să semnați petiția în sensul revenirii la programul inițial, care să nu genereze discriminare între viitoarele valori naționale afiliate/pregătite la toate cluburile brașovene, precum și la posibilitatea cetățenilor de a se putea bucura de un acces neîngradit în Bazinul Olimpic Brașov.

  Rog pe toți cei care citesc această petiție și susțin argumentele prezentate aici, sau au și alte argumente, să o semneze, distribuie și să îmi scrie pe adresa de e-mail inotatori.brasoveni@gmail.com. Bazinul Olimpic Brasov este al tuturor.            

Vă mulțumim !


Inotatorii brasoveni    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook