Primul teren de baschet din Câmpulung

Sleepy_Puppy_Instagram_Post_(9).png

 

Cum ar fi un teren de baschet în aer liber în Câmpulung, Argeş?

Datorită sportului îţi deprinzi o altă viziune asupra vieţii. Trăind în alte medii, diferite de al tău, îţi dai seama cum văd alţii viaţa, cum îşi umplu timpul, cum îşi împăturesc tricoul sau cum îşi organizează orarul. Descoperi, observi, înveţi. Vizitezi. Pleci în cantonamente, deplasări, concursuri. Spre deosebire de alţi prieteni de-ai tăi care stau acasă făcând acelaşi lucru zilnic, tu eşti poate chiar eşti privilegiat. Câţi nu şi-ar dori să meargă la Bucureşti să vadă Sala Polivalentă? Câţi nu şi-ar dori să intre în sala din Trivale (Piteşti). Sau câţi n-ar vrea să-şi vadă părinţii din tribună cum îi susţin la cel mai imporant meci/concurs al lor? Câţi n-ar vrea să evadeze de stresul de acasă timp de două-trei zile?

Dar întrebarea este unde? Unde ne putem antrena? Unde ne putem desfăşura activitatea sportivă fie ea de o performanţă sau pur şi simplu pentru o rutină către un stil de viaţă sănătos? Răspunul este că in prezent în Câmpulung nu ai unde. Nu avem niciun teren de baschet special amenajat în aer liber.

Singurele locuri accesibile din acest oraş şi spun asta cu o anumită greutate sunt defapt terenurile din cadrul unităţii de învăţământ, iar prin această cale vreau să le mulţumesc tuturor cadrelor didactice care ne-au permis accesul pe terenurile special amenajate. 

 

 

Terenurile de baschet sunt o sursă de distracție pe timpul verii și în afara acesteia. Oamenii de toate vârstele se pot bucura de terenurile în aer liber, motiv pentru care oraşul Câmpulung-Muscel din judeţul Argeş are nevoie de această sursă.

Lipsa sportului  are un efect negativ atât asupra fizicului cât și psihicului oamenilor care pot practica activități sportive. 

 

„Şcoala reprezintă un reper pentru fiecare comunitate, pentru fiecare cartier şi fiecare oraş, este o instituţie de o importanţă majoră, unde copiii merg nu numai pentru cursuri, ci şi pentru a ne dezvolta frumos şi armonios copiii.
Această dezvoltare armonioase implică şi activităţi de educaţie fizică şi sport, recreere şi socializare.”


Toate acestea pot fi dobândite pe terenul de sport şi înafara cursurilor şcolare active,

Vă invităm să vă alăturați demersului nostru prin semnarea acestui pețiții pentru a fi adusă la cunoștința autorităților de resort spre a fi analizat.  

      

Mesajul meu, 

„Îmi doresc nespus odată cu această petiţie ca în viitorul apropiat accesul pe terenurile de baschet să se facă gratuit, după un program ce va fi stabilit în perioada următoare de către reprezentanții Primăriei. Făcând apel către viitorii utilizatori terenurilor să încerce să le mențină cât mai mult timp în bună stare, să nu arunce mucuri de țigări, coji de semințe sau gunoaie pe suprafețele de joc și să nu tragă de plasele textile. Poliția Locală va avea sarcina să țină aceste obiective sub observație, însă în ultimă instanță ține de civismul utilizatorilor ca aceste terenuri să dureze cât mai mult. Vrem terenuri puse la dispoziția publicului în mod gratuit și sper să fie utilizate în mod civilizat. Noi le vom întreține și în continuare, însă apelăm la părinți și la cei mai mari în special să aibă grijă de aceste locuri, pentru că ne dorim să fie utilizate un timp cât mai îndelungat.

                                                 Băţăgui Mihai Flavian

Aşa cum se poate în alte orase e timpul să se poată şi la noi! Haideţi să ni se audă vocile până în sediul Primariei! 


Batagui Mihai Flavian    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Batagui Mihai Flavian să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook