Avocatul Poporului, RENATE WEBER, A RESPECTAT LEGISLAȚIA și A APĂRAT POPORUL! NU O REVOCAȚI!

avp3.jpg

➡️ CĂTRE GRUPUL PARLAMENTAR AL PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT (PSD) DIN SENATUL ROMÂNIEI   psd@senat.ro

➡️ CĂTRE GRUPUL PARLAMENTAR AL PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT (PSD) DIN CAMERA DEPUTAȚILOR   psd@cdep.roionmarcelciolacu@gmail.com , presedinte@psd.ro

➡️ CĂTRE GRUPUL PARLAMENTAR AL ALIANȚEI PENTRU UNIREA ROMÂNILOR (AUR) DIN SENATUL ROMÂNIEI   c_tarziu@yahoo.com

➡️ CĂTRE GRUPUL PARLAMENTAR AL ALIANȚEI PENTRU UNIREA ROMÂNILOR (AUR) DIN CAMERA DEPUTAȚILOR   aur@cdep.ro , george.simion@cdep.ro

➡️ CĂTRE GRUPUL PARLAMENTAR AL MINORITĂȚILOR NAȚIONALE DIN CAMERA DEPUTAȚILOR

minoritati@cdep.ro , varujan@cdep.ro , slobodan.ghera@cdep.ro,

slobodan.ghera@cdep.ro , ognean.cristici@cdep.ro , iulius.firczak@cdep.ro ,

ovidiu.gant@cdep.ro , andi.grosaru@cdep.ro , ibram.iusein@cdep.ro ,

bogdan.stoica@cdep.ro , silviu.vexler@cdep.ro , gabriel.zisopol@cdep.ro

❗️🔺❗️🔺❗️🔺❗️🔺❗️🔺❗️🔺❗️🔺❗️🔺❗️🔺❗️

Subsemnata, PETRUȚ NICOLETA-MONICA, împreună cu semnatarii petiției on-line intitulată „Avocatul Poporului, doamna RENATE WEBER, A RESPECTAT LEGISLAȚIA și A APĂRAT POPORUL! NU O REVOCAȚI!”, pe care am publicat-o la acest link

https://www.petitieonline.com/avocatul_poporului_renate_weber_a_respectat_legislatia_si_a_aparat_poporul_nu_o_revocati ,

ne exercităm dreptul de petiţionare prevăzut în disp. art.51 din Constituţia României și şi în Ordonanţa Guvernului nr.27/2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr.233/2002, cu modificările ulterioare.

Stimați senatori și deputați, în calitate de cetățeni români, care NE-AM SIMȚIT APĂRAȚI PRIN ACȚIUNILE DOAMNEI AVOCAT AL POPORULUI, RENATE WEBER, vă rugăm ca, dacă în Parlamentul României va fi supusă la vot REVOCAREA DOAMNEI RENATE WEBER, DIN FUNCȚIA DE AVOCAT AL POPORULUI, SĂ VOTAȚI ÎMPOTRIVA REVOCĂRII.

În situația în care, actuala coaliție parlamentară majoritară VA VOTA REVOCAREA DOAMNEI RENATE WEBER, DIN FUNCȚIA DE AVOCAT AL POPORULUI, vă solicităm SĂ CONTESTAȚI HOTĂRÂREA PARLAMENTULUI LA CURTEA CONSTITUȚIONALĂ.

MOTIVE DE NECONSTITUȚIONALITATE

A REVOCĂRII AVOCATULUI POPORULUI,

PREALABILE ADOPTĂRII HOTĂRÂRII PARLAMENTULUI

Având în vedere declarațiile politice în legătură cu o posibilă revocare a Avocatului Poporului, doamna Renate Weber, după dezbaterea Raportului privind activitatea Instituției Avocatul Poporului din anii 2019 și 2020, vă prezentăm MOTIVELE pe care le considerăm RELEVANTE cu privire la NECONSTITUȚIONALITATEA HOTĂRÂRII PARLAMENTULUI ROMÂNIEI referitoare la o eventuală REVOCARE A DOAMNEI RENATE WEBER, DIN FUNCȚIA DE AVOCAT AL POPORULUI.

......

În calitate de AMICUS CURIAE, în dosarul ce va fi format la Curtea Constituțională (CCR) ca urmare a SESIZĂRII pe care solicităm să o formuleze GRUPURILE PARLAMENTARE ALE PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT (PSD) ȘI ALIANȚEI PENTRU UNIREA ROMÂNILOR (AUR), cu privire la NECONSTITUȚIONALITATEA HOTĂRÂRII DE REVOCARE A AVOCATULUI POPORULUI, vom trimite un MEMORIU CURȚII CONSTITUŢIONALE A ROMÂNIEI (CCR), prin care vom susține cu argumente detaliate, raportate la motivele ce vor fi menționate în Hotărâre, că ESTE NECONSTITUȚIONALĂ HOTĂRÂREA PARLAMENTULUI DE REVOCARE, A DOAMNEI RENATE WEBER, DIN FUNCȚIA DE AVOCAT AL POPORULUI.

MOTIVELE DE NECONSTITUȚIONALITATE A HOTĂRÂRII PARLAMENTULUI SE BAZEAZĂ, ÎN SPECIAL, PE HOTĂRÂREA CURȚII EUROPENE A DREPTURILOR OMULUI (CEDO) ÎN CAZUL KOVESI vs ROMÂNIA (https://lege5.ro/Gratuit/gqydembwg4za/hotararea-in-cauza-kovesi-impotriva-romaniei-din-05082020).

La PETIȚIILE ADRESATE GRUPURILOR PARLAMENTARE PSD, AUR ȘI GRUPULUI PARLAMENTAR AL MINORITĂȚILOR NAȚIONALE, precum și LA MEMORIUL ADRESAT CURȚII CONSTITUȚIONALE (CCR), anexăm lista cu semnăturile on-line adunate la prezenta petiție.

Cu respect!

******************************

🔴 IMPORTANT!!! Oricare persoană interesată POATE COPIA TEXTUL ACESTEI PETIȚII, SĂ ÎL PUNĂ ÎNTR-UN FIȘIER WORD SAU PDF, SĂ ÎȘI COMPLETEZE DATELE PERSONALE (nume, prenume, localitate de domiciliu, județ/sector, adresă de e-mail pentru corespondență), apoi SĂ ÎL TRIMITĂ către:

➡️ CĂTRE GRUPUL PARLAMENTAR PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT (PSD) DIN SENATUL ROMÂNIEI   psd@senat.ro

➡️ CĂTRE GRUPUL PARLAMENTAR PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT (PSD) DIN CAMERA DEPUTAȚILOR   psd@cdep.ro , ionmarcelciolacu@gmail.com , presedinte@psd.ro

➡️ CĂTRE GRUPUL PARLAMENTAR ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR (AUR) DIN SENATUL ROMÂNIEI   c_tarziu@yahoo.com

➡️ CĂTRE GRUPUL PARLAMENTAR ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR (AUR) DIN CAMERA DEPUTAȚILOR   aur@cdep.ro , george.simion@cdep.ro

➡️ CĂTRE GRUPUL PARLAMENTAR AL MINORITĂȚILOR NAȚIONALE DIN CAMERA DEPUTAȚILOR minoritati@cdep.ro , varujan@cdep.ro , slobodan.ghera@cdep.ro,

slobodan.ghera@cdep.ro , ognean.cristici@cdep.ro , iulius.firczak@cdep.ro ,

ovidiu.gant@cdep.ro , andi.grosaru@cdep.ro , ibram.iusein@cdep.ro ,

bogdan.stoica@cdep.ro , silviu.vexler@cdep.ro , gabriel.zisopol@cdep.ro

➡️ CĂTRE GRUPUL PARLAMENTAR AL PARTIDULUI NAȚIONAL LIBERAL DIN SENATUL ROMÂNIEI   pnl@senat.ro

➡️ CĂTRE GRUPUL PARLAMENTAR AL PARTIDULUI NAȚIONAL LIBERAL DIN CAMERA DEPUTAȚILOR pnl@cdep.ro

➡️ CĂTRE GRUPUL PARLAMENTAR AL UNIUNII DEMOCRATE MAGHIARE DIN ROMÂNIA ÎN SENATUL ROMÂNIEI   udmr@senat.ro

➡️ CĂTRE GRUPUL PARLAMENTAR AL UNIUNII DEMOCRATE MAGHIARE DIN ROMÂNIA ÎN CAMERA DEPUTAȚILOR  udmr@cdep.ro

******************************

❗️🔺❗️🔺❗️🔺❗️🔺❗️🔺❗️🔺❗️🔺❗️🔺❗️🔺❗️

♦️ Stimați semnatari ai petiției, vă rog să vă confirmaţi semnăturile accesând linkul pe care îl veţi primi în mesajul automat trimis la e-mailul cu care v-aţi înregistrat semnătura❗
   ♦️ NOILE INFORMAŢII ŞI RĂSPUNSURILE PE CARE LE VOI PRIMI LA PETIŢIE LE VEŢI GĂSI ÎN SECŢIUNEA "ANUNŢURI", la acest link: https://www.petitieonline.com/a/326106?u=187139
   ♦️ Pe Facebook, am publicat petiția la acest link: https://www.facebook.com/MonaPetrut/posts/2267424650057961

#MonaPetruț

NICOLETA-MONICA PETRUŢ    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez NICOLETA-MONICA PETRUŢ să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.