Avem şi drepturi, nu doar obligații !

Către,

Administrația Locală Ciulnița
Comuna Ciulnița

Stimate domnule primar,

Noi, locuitorii comunei Ciulnița, ne adresăm prin această petiție către autoritățile locale pentru a aduce în atenție o serie de probleme legate de prețurile de branșare la canalizare, prețurile apei neopotabile și metoda de calcul al metrilor cubi de apă reciclată prin canalizare în comuna noastră.

În ultimii ani, am observat o creștere semnificativă a prețurilor de branșare la canalizare impuse de către autoritățile locale. Această creștere nejustificată ne afectează în mod considerabil bugetele familiilor noastre și ne supune unei presiuni financiare nepermissibile. Astfel, vă solicităm renegocierea prețurilor de branșare la canalizare în conformitate cu standardele și nevoile reale ale comunei noastre.

De asemenea, am remarcat și faptul că apa furnizată în comuna noastră nu este potabilă, așa cum este specificat în contractele noastre. Aceasta este o încălcare a drepturilor noastre fundamentale la accesul la apă potabilă și ne solicităm dreptul de a beneficia de apă sigură și sănătoasă la prețuri rezonabile.

Un alt aspect pe care dorim să-l subliniem este metoda actuală de calcul a metrilor cubi de apă reciclată prin canalizare în comuna noastră. În mediul rural, nu se reciclează aceeași cantitate de apă ca în mediul urban, iar cotele de 80% din apa consumată întoarsă în canalizare, conform metodei actuale de calcul, sunt complet eronate. Această metodă greșită de calcul ne obligă să plătim pentru cantități de apă inexistentă, ceea ce considerăm injust.

Prin urmare, în petiția noastră solicităm:

1. Renegocierea prețurilor de branșare la canalizare în conformitate cu nevoile reale ale comunei noastre, astfel încât să nu se pună o presiune financiară excesivă asupra locuitorilor.
2. Verificarea și îmbunătățirea calității apei furnizate în comuna noastră, astfel încât aceasta să fie potabilă și sigură pentru consum.
3. Schimbarea metodei de calcul a metrilor cubi de apă reciclată prin canalizare, astfel încât să reflecte corect realitatea din mediul rural.

Suntem convinși că vă veți arăta deschiderea și preocuparea pentru nevoile comunității noastre. Vă rugăm să analizați cu atenție această petiție și să luați măsurile necesare pentru soluționarea promptă și echitabilă a problemelor raportate.

Vă mulțumim anticipat pentru atenție și sprijinul dumneavoastră.

Cu respect,

Locuitorii comunei Ciulnița


Lazar Cosmin Ionel    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Lazar Cosmin Ionel va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...