Asfatarea drumului Blaga - Schitu Duca

Prin prezenta petiție ne exprimăm îngrijorarea și interesul privind starea deplorabilă a drumului care leagă satul Blaga de centrul comunei Schitu Duca. În acest sens, vă solicităm demararea procedurilor privind asfaltarea acestui tronson de drum.

Precipitațiile din aceasta perioada au înrăutățit starea drumului, iar, în prezent, acesta este într-o stare avansată de degradare și necesită de urgență lucrări de modernizare, cu atât mai mult cu cât deservește un sat izolat pentru care reprezintă singura cale de acces. Mai mult decât atât, acest drum este indispensabil pentru accesul serviciilor sociale de primă necesitate, cum ar fi serviciile medicale de urgență sau asistența pompierilor, accesul elevilor la școală, accesul pentru aprovizionarea populație cu bunuri, accesul mijloacelor de transport public de persoane, precum și pentru potențialii investitori care doresc să deschidă puncte de lucru în zona.

Prin semnarea acestei petiții vă alăturați celor care consideră că acest drum este o necesitate resimțită profund la nivelul comunității, un semnal prin care oamenii din zona deservită cer drumuri care să le asigure accesul la destinații de interes, astfel încât să poată beneficia de condiții minime de dezvoltare.

487.jpg78645830_552793078742712_2873987824363765760_n.jpg
schitu_d_3.jpgschitu_d_4.jpg

Carlescu Vasilica    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Carlescu Vasilica să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.