Asfaltarea noroaielor din Sanpetru

Va adresam aceasta petitie in numele celor care locuiesc si sunt proprietari in comuna Sanpetru. Cu totii impartasim preocupari comune pentru mai bunul mers al lucrurilor in Sanpetru, asa incat speram sa tratati cu egala seriozitate nemultumirile tuturor, indiferent de zona in care locuim. Aceasta petitie se vrea una a promovarii dialogului intre comunitate si administratia locala, dar si a responsabilizarii. In calitatea noastra de contribuabili, consideram ca de o parte din banii pe care-i platim ca taxe si impozite ar trebui sa beneficieze si comunitatea noastra, prin programe de imbunatatire a infrastructurii si pentru cresterea calitatii vietii. Dorim sa ne exprimam ingrijorarea cu privire la starea străzilor neasfaltate , fiind foarte multe cărora le lipseste asfaltul, rețeaua de canalizare și iluminatul public, un drum plin de gropi, denivelari si praf sau noroi. Este o strada parcursa zilnic de automobile si pietoni. Situatia este si mai grava in sezonul ploios sau la iesirea din iarna. Pentru a fi foarte exacti, trebuie sa spunem ca in oricare din lunile anului strazile noastre sunt pline de capcane la fiecare pas si, prin degradarea continua a suprafetei de rulare pe zone din ce in ce mai mari, a devenit de mult timp pur si simplu un drum de tara foarte prost intretinut.

Astfel, solicitam urmatoarele:

a)      asfaltarea străzilor, care necesita acest lucru

b)      construirea retelei de canalizare;

c)       iluminat public pe străzile unde nu exista.

Dinu Ioana Laura    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Dinu Ioana Laura să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.