Drumuri și iluminat in cartierul Tomis Plus Constanța

             Considerăm inadmisibil faptul că într-unul dintre cele mai mari orașe ale României precum Constanța, unde există o stațiune de lux precum Mamaia, poate exista o situație atât de precară a străzilor.

  • In prezent străzile nu sunt asfaltate fiind încă din beton, care s-a deteriorat destul de mult de când a fost înființat cartierul, ne fiind nici măcar peticit, formându-se gropi foarte mari.
  • Nu există trotuare pe care pietonii să poată circula, aceștia fiind nevoiți să circule pe carosabil punându-și viața în pericol.
  • Iluminatul public este foarte precar, acest lucru punând în pericol pietonii și tot odată facilitând desfășurarea anumitor infracțiuni sau activități ilegale.
  • Nu în ultimul rând una dintre cele mai importante nereguli o reprezintă lipsa totală a dirijării traficului auto și pietonal, marcajele lipsind în totalitate.
  • Acest lucru face ca traficul să se desfășoare într-un mod haotic și ca anumite automobile să fie parcate efectiv în mijlocul drumului mai ales în zonele din vecinătatea centrelor comerciale.

             Noi, locatarii, plătitorii de taxe și impozite, dorim schimbarea acestei situații de neconceput într-o țară civilizată Europeană prin rezolvarea problemelor menționate mai sus.

             Vă mulțumim. 


Chirilă Cristian-George și Dan Valentin    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Chirilă Cristian-George și Dan Valentin să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...