Asfaltare Sigmir

1. Solicităm imperios asfaltarea străzii fără nume din Sigmir, care face legătura între DJ151 si Valea Magherusului
  2. Consideram ca, având în vedere că plătim impozite de mediu urban, si ca s-a promis de zeci de ani asfaltarea acestui tronson, ar fi cazul sa se treaca la fapte!
  3. Invităm responsabilii care nu sunt de acord cu această lucrare sa inspire adânc după trecerea unei mașini pe acest drum, cand este uscat ( sa "guste" praful pe care zeci de copii care locuiesc pe această strada îl inspiră intruna),  sau sa faca o plimbare cu masina după o ploaie zdravănă printre craterele formate.
  4. Este URGENȚĂ construirea de șanțuri, poduri si căi de acces la case, având în vedere faptul că, în urma lucrărilor de racordare la apă și canalizare, podurile si șanțurile existente la momentul respectiv au fost dezafectate, si cetățenilor le-a fost comunicat ca terenurile respective sunt în proprietatea primăriei!

Dorina Puica Jurj    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Dorina Puica Jurj să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.